上一頁下一頁
發新話題

其實香土引板有無大波...

收藏  |  訂閱
1.5k  17.5k

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-12-29 10:38 PM 發表 查看引用來源

:smile_38::smile_38:   你之前俾過我~ 千其唔好呀 ! 我DEL晒了
我睇完勁勁勁勁葡萄:smile_39::smile_39::smile_39:
下。有咩……
葡乜鬼吖!!!各人頭上一片天

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-12-29 22:40 發表 查看引用來源

遲下跟朋友玩如家 !  而家有搵推拿 ! 希望推反好
如果唔得要物理治療!!
我而家連渣拳頭都覺得 同以前比起黎無力:smile_39:

以前操龍, 愈操愈有貨
傷左之後, 我操1 ROUND都覺得酸痛累

之後個人開始頹廢灰心 ...
正如Gab15師兄所講, 試下戒煙戒酒, 早睡早起.

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-12-29 10:40 PM 發表 查看引用來源

如果唔得要物理治療!!

以前操龍, 愈操愈有貨

吾好整到大陣呀

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-12-29 10:40 PM 發表 查看引用來源

如果唔得要物理治療!!

以前操龍, 愈操愈有貨

睇落都好傷咁 wo, 保重呀C兄

引用:
原帖由 bcm 於 2014-12-29 10:44 PM 發表 查看引用來源
吾好整到大陣呀

唔會啦~而家都無乜飲酒, 煙都食少左好多

引用:
原帖由 cindybebe 於 2014-12-29 10:48 PM 發表 查看引用來源

睇落都好傷咁 wo, 保重呀C兄

我覺得睇醫生, 問下醫生建議....
之後再慢慢操, 操就幾時都有得操

引用:
原帖由 love39874 於 2014-12-29 10:44 PM 發表 查看引用來源

正如Gab15師兄所講, 試下戒煙戒酒, 早睡早起.
有呀 但早睡早起就妻D難啦~

引用:

如果唔得要物理治療!!

以前操龍, 愈操愈有貨

傷咗係唔急得呀!
我打波一整親部位就會停一排唔做住GYM先,最緊要係多D休息同搽下藥膏,等到完全100%好返先會再打波同做GYM~
如果你有時間的話可以試下做完GYM再去焗桑拿,出一身汗排出體內既毒素廢物,可以幫助肌肉放鬆同冇易酸痛,發力會比下次更好呀!

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-12-29 10:48 PM 發表 查看引用來源

唔會啦~而家都無乜飲酒, 煙都食少左好多
戒埋佢啦

引用:
原帖由 bcm 於 2014-12-29 10:43 PM 發表 查看引用來源
下。有咩……
葡乜鬼吖!!!各人頭上一片天

:smile_44:  呀 !  我杯茶呀MA! 我好想食架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆