上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻偷情記

收藏  |  訂閱
877  139.1k

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-3-22 12:18 AM 發表 查看引用來源

我都同意,有FEEL有感情,果下真係...:smile_o12:
我也都好同意,就是因為有FEEL,才會令人咁著迷....!

那大家有無見過一d人夫人妻好鬼掂既呢..........haha

引用:
原帖由 dragonbone 於 2014-3-24 11:48 AM 發表 查看引用來源
那大家有無見過一d人夫人妻好鬼掂既呢..........haha
點為之好鬼掂呢?
c hing不如你講下...

引用:
原帖由 charmaine2928 於 7-12-2013 22:50 發表 查看引用來源
話說半年前,係度識左位人夫C兄,起初只是PM下,吹2咀,佢有係我POST度搭訕,當時,我只是把他視作路人甲,只見他回我的POST,字眼很深情,感到他也是性情中人,後來知道,他有位人妻SL,由開始熱戀於再到淡出,一起走過了6個年頭 ...
2邊睇哂 各自有家庭
玩ok 唔好太投入啦:smile_40:

不要太投入這個道理好明白,但不投入又不夠刺激!
但感覺這東西,往往都會把理智戰勝

引用:
原帖由 CCandy 於 2014-3-24 05:06 PM 發表 查看引用來源

2邊睇哂 各自有家庭
玩ok 唔好太投入啦:smile_40:
投入呢家野,有時好難控制既...

引用:
原帖由 justfriend123 於 2014-3-24 10:37 PM 發表 查看引用來源
不要太投入這個道理好明白,但不投入又不夠刺激!
但感覺這東西,往往都會把理智戰勝
感情感覺有時真係好難控制,投入果段關係,造愛果陣先會更有FEEL...

絕對贊同C姐講法,做愛就是想有好FEEL的對象,不投入是找不到....

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-3-23 02:17 AM 發表 查看引用來源

個問題係,有時人太清醒,去到某D位,係會~未曾深愛已無情,未曾開始已結束...:smile_o06:
有太多顧忌既感情,未必能夠長大
所以好鍾意一句歌詞
「但願我可以沒成長 完全憑直覺覓對象」
而家?好難去放膽去試

戀愛怕受傷是找不到愛情的 !
而且傷過才學會成長....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆