上一頁下一頁
發新話題

問女仔~外形/性能力的選擇

收藏  |  訂閱
3.0k  57.0k

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-13 09:03 AM 發表 查看引用來源

今朝又搽左先反工,幾時先好架,死啦,會有疤痕喎!
攪少D好快D

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-13 12:06 AM 發表 查看引用來源

人地破左相刀唔理人淨係掛字瞓 ~~~啍 ~~~~   早抖啦!啍…
破相喳,唔係破處牙~~~點牙,個樣典牙,有茅好番 d :smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 13-10-2011 04:55 PM 發表 查看引用來源
破相喳,唔係破處牙~~~點牙,個樣典牙,有茅好番 d :smile_o10::smile_o10:
虾!仲要咁話我…今日一返到公司就比個女同事問我: "你仲咩搞到塊面咁牙"

你估到估到係點啦…:') :')

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-13 05:03 PM 發表 查看引用來源

虾!仲要咁話我…今日一返到公司就比個女同事問我: "你仲咩搞到塊面咁牙"

你估到估到係點啦…:') :')
睇埋今晚先啦,應該過多一兩日會好返 d :smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 13-10-2011 05:06 PM 發表 查看引用來源
睇埋今晚先啦,應該過多一兩日會好返 d :smile_o10::smile_o10:
有一粒就無咁紅…但大個粒仲好紅囉,一早返入公司即刻比人咁問,實好醜怪啦…好唔 happy ar....

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-13 05:10 PM 發表 查看引用來源

有一粒就無咁紅…但大個粒仲好紅囉,一早返入公司即刻比人咁問,實好醜怪啦…好唔 happy ar....
都冇計 wor ,你千其唔巧攪佢 tim 牙,由得佢先啦

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 13-10-2011 05:14 PM 發表 查看引用來源
都冇計 wor ,你千其唔巧攪佢 tim 牙,由得佢先啦
E... 我一照鏡又忍唔字手支下刮下佢吖…   都唔知會唔會好添…死啦!激死我啦

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-13 05:16 PM 發表 查看引用來源

E... 我一照鏡又忍唔字手支下刮下佢吖…   都唔知會唔會好添…死啦!激死我啦
嘩~~~你咁多手 ge 有飛釘你睇,唔會生多兩粒牙

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 13-10-2011 05:19 PM 發表 查看引用來源
嘩~~~你咁多手 ge 有飛釘你睇,唔會生多兩粒牙
想快啲好麻…
衰妹,仲玩我…  係咪你飛比我睇先…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-13 05:22 PM 發表 查看引用來源

想快啲好麻…
衰妹,仲玩我…  係咪你飛比我睇先…
我飛俾你睇你就唔係爆瘡,係爆血管咋我茅汪汪咁巧身材,唔敢牙

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆