上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  52.0k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 20/8/2010 04:17 PM 發表 查看引用來源

:smile_o14: ....天馬流星拳我就知係咩...:smile_o01:
你真好...年青人最大的本錢...."青春".....!

睇吓"倚天屠龍記"...就知點嘞!

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-20 04:19 PM 發表 查看引用來源

嘛嘛地啫喎, 咁你應該追唔到我....bye bye!:smile_o14:
算係咁啦...12秒幾...你估個個90後都好似以前咁可以通山跑咩...我算係快果批啦...:smile_o01:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-20 04:21 PM 發表 查看引用來源

你真好...年青人最大的本錢...."青春".....!

睇吓"倚天屠龍記"...就知點嘞!
有睇呀...不過唔記得姐...:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 20/8/2010 04:17 PM 發表 查看引用來源

你就巧啦...9月先返工:smile_o03:
有乜咁好, 老細剛打來...放假咪一樣要睇email, 一樣要覆佢....唔食飯咩?!:smile_o16:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-20 04:24 PM 發表 查看引用來源

有乜咁好, 老細剛打來...放假咪一樣要睇email, 一樣要覆佢....唔食飯咩?!:smile_o16:
食碼坐係到有錢收先啦:smile_o01: 得閒咪叫下到會比d野細佬食下囉...自己屋企...咩都得:smile_o11: 人生一大快事:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 20/8/2010 04:22 PM 發表 查看引用來源

算係咁啦...12秒幾...你估個個90後都好似以前咁可以通山跑咩...我算係快果批啦...:smile_o01:
可以啦....有進步空間,
我畢後, 剛出來做野時, 都有keep 住代表公司出去跑4x100. 和打籃球...

而家老了...退下來了....!:smile_o03:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-20 04:08 PM 發表 查看引用來源

沒錯....

但我D friends 一再勸我.... 玩親都冇好結果....次次都用, "七傷拳"....兩敗俱傷...放過人放過自己吧!:smile_o03:
响上面學人沉,我一定唔會放太多情感下去,
可能自己從末遇過心醉既人,
最長可以維持4年多,短則2-3月,很少會傷神傷氣,
或者你是比較投入吧?!

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 20/8/2010 04:27 PM 發表 查看引用來源

食碼坐係到有錢收先啦:smile_o01: 得閒咪叫下到會比d野細佬食下囉...自己屋企...咩都得:smile_o11: 人生一大快事:smile_o01:
你又啱喎!...

最怕覆得佢兩野...等陣叫開conference call meeting 就慘了!:smile_o03:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-20 04:28 PM 發表 查看引用來源

可以啦....有進步空間,
我畢後, 剛出來做野時, 都有keep 住代表公司出去跑4x100. 和打籃球...

而家老了...退下來了....!:smile_o03:
4x100我都跑過...次次都跑最尾果棒...爆炸力太強...床上如是:smile_o01:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-20 03:59 PM 發表 查看引用來源

Thanks  for your advise!

可否..pm 酒吧名字和地點, 等我下次也去碰碰運氣哦:smile_o10:
地址我冇呀,都是在羅湖區,你唔洗找邊間,有酒賣便可以坐下來...你去過之後回來說說感受及際遇吧.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆