上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  62.9k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-22 05:02 PM 發表
我都想,下次飲花酒啦....我架車天窗壊左冇車揸,出入煩到嘔呀!
咁就唔勉強你.......

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-22 04:56 PM 發表 查看引用來源
How much?
好似都成千銀架, 想夜晚又食又飲我建議你返去番禺市橋住, 三百多一間房, 食飽飽再落bar飲下紅酒芝華士

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-22 05:04 PM 發表 查看引用來源

不過講真.我之前刀講過.零願人負我.我也不負人.放了感情落去.我就不忍心去傷她.這也是我的弱点:smile_39:
我都是這類分子...當忍痛能力強左就冇事啦  但阿Q精神亦好重要...要說服自己及曉得安慰自已

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-7-22 04:58 PM 發表 查看引用來源

高總都要8:30. 你有咩好提議??? 你帶唔帶女朋友出黎呀?
你地又帶唔帶, 我冇所謂, 我驚你地唔帶悶親佢, 食我冇所謂, 火鍋小菜豬骨煲咩都得

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-7-22 04:58 PM 發表 查看引用來源

高總都要8:30. 你有咩好提議??? 你帶唔帶女朋友出黎呀?
都係唔好帶, 講野唔方便

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-22 05:08 PM 發表 查看引用來源

好似都成千銀架, 想夜晚又食又飲我建議你返去番禺市橋住, 三百多一間房, 食飽飽再落bar飲下紅酒芝華士
梗係住市橋啦....食得方便麻...好懐念果個豬雜宵夜

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-22 05:02 PM 發表 查看引用來源
我都想,下次飲花酒啦....我架車天窗壊左冇車揸,出入煩到嘔呀!
下次豬華士見

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-22 05:02 PM 發表 查看引用來源
我又去:smile_38: 不過我只識飲啤酒:smile_o05:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-22 05:06 PM 發表 查看引用來源

咁就唔勉強你.......
咁都唔洗出刀卦?!  下次出泥忍酒一定到

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-22 05:10 PM 發表 查看引用來源

你地又帶唔帶, 我冇所謂, 我驚你地唔帶悶親佢, 食我冇所謂, 火鍋小菜豬骨煲咩都得
唔好煩啦... 就豬骨煲啦... 八點半你去拎位先. :smile_30:

我同 keith 隨後就到.

keith, 關口11號門 (對住金地名津度門比較少人, 又好似系10號門) 先到先等.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆