上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.6k  1.1m

引用:
原帖由 catlove990 於 2010-9-10 01:25 AM 發表 查看引用來源
所以話做人千其唔好吸毒
發哥又教識我一樣野
‥‥‥

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-9-10 03:53 AM 發表 查看引用來源

係呀,未試過身邊有好多女仔,就好想試,試過就知煩!呢個唔係哂命!
    儒家是『入』世,
    道家是『出』世、
    佛家是『離』世。
    中國的讀書人都離不開這三種思想!
    讀書為了修身 ...
做花王係好煩(雖然見過d勁人可以完全唔當一合事:smile_o14
但係相反,我覺做觀音就好似一d都唔使煩,要咩有咩,爽:smile_o12:
好采我唔係讀書人姐,果三家裡面,我有兩家係完全零興趣
首先係
儒家,細路覺佢地好似著重權力,同埋成日『懶』好人,冇錯係『懶』,完全係做出黎
雖然自己都知孔子唔係咁既人,但係佢d馬仔俾我咁感覺係咁
佛家,一聽到個名都怕:smile_o14:冇色冇酒既,多謝晒
佛家,細路亦好相信金發兄同細路一定會係一樣:smile_o01:
而道家,自己係某程度上都幾接受下
因為俾自己既感覺好舒服,仲有d自然tim
不過,你話當d古代讀書人
懷才不遇冇人show佢時,就入道家
細路對e家人就真係有d保留,因為佢地真係可以做到
清風朗月做個旁觀者嗎
可能有d人真係得,不過細路覺大部分人都唔得
曾經對果樣野,有過夢想,可以話入左
道家就可以咩都唔介意
至少,細路應該唔得:smile_o05:
姐話好似上一部講唐白虎咁,佢都係
懷才不遇,而佢只係可以靠酒黎自己呃自己
如果冇酒,細路都相信佢都冇咩可能
清風朗月做個旁觀者
雖然
唐白虎應該冇入道家,同係金發兄改篇出黎既
當然喇,墨家就係細路最like:smile_o12:
細路絕對唔係睇完華D做果套
『墨攻』先like,果套野太過吹水喇
細路係中一果時讀書讀到九流十家果時已經好like
墨子真係好有原則,個個原則自己都幾鐘意
除左有樣叫交會費之外,搞到好似e家既天主教咁:smile_o13:

你咁講,其實都係喎,我亞嫲周不時話細路唔會成日死死聲,chor過你:smile_o01::smile_o05:
『去見馬克斯』其實係咩黎,真係未聽過,係唔係串共狗嫁:smile_o10:

我地兩條鹹濕友,其實都唔好係鹹濕姐,我地只係討論一下姐嗎,e度係討論區黎丫嗎
同埋我地討論既野都好多文學性嫁
記唔記得我第一次回你post係討論英文粗口,上幾次就討論e個動賓
e幾次仲勁,討論各家既思想:smile_o12::smile_o01:
不過,我地咁討論d囡囡野都好似好出名
早兩日,angel姐係水區竟然問細路係唔係對囡囡好似好有研究
因為佢話佢見到我地成日係度吹囡囡d野
果一秒,真係嚇一嚇左
不過算,我地要豪d,分享俾其他師兄知
反正細路做野都係鐘意我行我素

煙同毒就真係冇掂好耐,而且果時只係以咩都要玩過既心理:smile_o05:
不過,自己覺毒e樣野,政府想做野真係好難做
唔好話大陸,就連細路係香港地同美國e一邊想買黎食都可以話係piece of cake
完全冇難度,就算個政府點掃都唔會有用
黃同賭更加係冇可能既事

『真西厲』係唔係俾我地嚇走左喇,玲玲同陽光男孩你都可以up返d老土d嫁喇
反正
『真西厲』應該都係鐘意寫d咁既ending
但如果係
俾五名彪形大漢輪姦,咁細路可唔可以上丫:smile_o05:
咁小奈兒同條毒男果度寫左未

『風塵女子』唔係接觸得小,係完全冇,因為冇咩成功感,細路知自己係好仆街嫁喇:smile_o13:

有樣野真係想問下,金發兄係唔係真係唔洗訓嫁,3點又可以回人,5點又得,有幾次見過7點都得:smile_o08:

‥‥‥

‥‥‥

‥‥‥

‥‥‥

齋睇女明星字句都吸引死人啦,睇埋文章嘩....不得了,慾火焚身呀,嗥....:smile_o01:

變左個低能妹咁,毒品真係害人不淺呀

希望佢可以平安返到香港,不過佢返到香港又可以點,事業已經盡毁啦

毒品真係害人不淺

我希望佢係過關時比海關捉…之後驗到佢有食毒品……之後送佢入戒毒所……重新做人!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆