上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  54.1k

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-20 06:53 AM 發表 查看引用來源
展望將來呀 Keith 兄,be happy

你今晚上路,記得自己糸做庄,不要給別人牽引着你。

引用:
原帖由 笛卡兒 於 2010-5-19 07:46 PM 發表 查看引用來源
感情付出,,不是咁易放底.....如果咁易放底...愛情就不會直教人生死相許....
去愛一個人不難,但有些人你要知道,,越愛,,將來可能越痛苦。

早上好各位好男人。

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-19 10:50 PM 發表 查看引用來源
寶寶......我想哭了.....:') :') :')
明天是我結婚紀念啊.......十幾年了......:') :') :')
往前看, 不要看後面吧. :smile_o06:

那只是365天的其中一天, 其實... 跟平常的都是一樣的過啊. :smile_o06:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-20 08:36 AM 發表 查看引用來源
早上好各位好男人。

手機在大陸上 hkdiscuss, 是怎麼上的, 什麼的收費.

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-5-19 11:03 PM 發表 查看引用來源
上星期六去拓正骨, 條妹妹講開, 佢話佢地覺得港男"超花心, 玩玩就無所謂, 做人世就無謂!":smile_45:

沉船真係要睇清楚先好! 唔係會:smile_42: 爆自己條JJ!
呢d野兩睇既姐....
大陸妹覺得港男花心,
港男又會話大陸妹貪錢.

大把港仔一樣會講: 大陸妹玩玩算了吧, 難道真的要結婚嗎???

如果事前大家都已經這麼想, 就算沉死左爛jj那怪得了誰??? :smile_o16:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-5-20 08:42 AM 發表 查看引用來源

手機在大陸上 hkdiscuss, 是怎麼上的, 什麼的收費.
我用哎风加中移一百三猪计画,之后VPN回香港上香讨。

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-5-20 08:48 AM 發表 查看引用來源

呢d野兩睇既姐....
大陸妹覺得港男花心,
港男又會話大陸妹貪錢.

大把港仔一樣會講: 大陸妹玩玩算了吧, 難道真的要結婚嗎???

如果事前大家都已經這麼想, 就算沉死左爛jj那怪得了誰??? :smile_o16:
港男们都只是五十步笑百步。

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-20 09:03 AM 發表 查看引用來源

又是 VPN 嗎??? 這個我不會啊. :smile_o08:

我遲一下會出 iphone 時再問問你吧 :smile_o15:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-20 09:03 AM 發表 查看引用來源

禾也是用艾風,有時在大陸餐廳用wi-fi上,請問如何設定vpn用來上香討區??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆