上一頁下一頁
發新話題

9/7,10/7,13/7晚[北蒲]玩樂在沙灣K Party(接受報名)+相集

收藏  |  訂閱
819  45.5k

引用:
原帖由 睡神 於 2010-7-3 12:52 AM 發表 查看引用來源
荷蘭打假波:smile_22:
你而家先知太遲了:smile_35:

引用:
原帖由 睡神 於 2010-7-3 12:52 AM 發表 查看引用來源
荷蘭打假波:smile_22:
你話佢想贏定唔想贏??

唔想贏又入到兩球...
想贏空門又唔射....完場前三打一都唔入.....:smile_42:

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2010-7-3 01:06 AM 發表 查看引用來源
佢地買晒波膽2;1,中晒啦 我地就輸晒:smile_19: :smile_19: :smile_19:
:smile_o11::smile_o11:
引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-2 09:57 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=256891086&ptid=12393825][/url]
開波喇~~

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-3 01:08 AM 發表 查看引用來源

你話佢想贏定唔想贏??

唔想贏又入到兩球...
想贏空門又唔射....完場前三打一都唔入.....:smile_42:
當然啦, 荷蘭所有球員都買哂波膽2:1, 入多粒咪唔中囉!!!
佢地諗住又中波膽又入4強, 三打一射入左就會比隊友插0架

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2010-7-3 01:48 AM 發表 查看引用來源

當然啦, 荷蘭所有球員都買哂波膽2:1, 入多粒咪唔中囉!!!
佢地諗住又中波膽又入4強, 三打一射入左就會比隊友插0架
除左呢個解釋真係諗唔到點解唔射...
空門嗰球又係......

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-3 02:02 AM 發表 查看引用來源

除左呢個解釋真係諗唔到點解唔射...
空門嗰球又係......
所以叫你地D人吾好亂買波,好黑暗架:smile_19:

e加果場都正常d:smile_22:

冷箭

引用:
原帖由 睡神 於 2010-7-3 03:10 AM 發表 查看引用來源
e加果場都正常d:smile_22:
SO亞雷斯....同球証講人地犯規三次...
人地三次都無整到佢個頭...佢係咁摸住個頭話比人打中個頭....:smile_39:

最尾個球....龍門走去邊......:smile_14:

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2010-7-3 02:53 AM 發表 查看引用來源
所以叫你地D人吾好亂買波,好黑暗架:smile_19:
跑馬都係咁...........唔做馬....邊有錢贏........:smile_30::smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆