上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  53.2k

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-8-17 04:17 AM 發表 查看引用來源
係 WOR!!! 係邊間玩呀今次? 威哥鍾意邊個場???:smile_46:
威哥想去新世紀,佢想你津貼番一,兩千woo:smile_34:,
你如果唔津就新力囉:smile_27::smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-8-17 09:49 PM 發表 查看引用來源
你地話我好,笑我好啦,但,唔可以罵我嘅救世主,趙世莊丫:') .................
睇黎要改口叫 st. john 喇........啊門

"17樓の大事件" 仲有幾日,
pk星期六係小西灣收工呀
上到去都8-9點lu:smile_27: :smile_27: :smile_27:
返黎之後仲要去梅洲,好撚遠,
"你地唔使理我喇,
下星期睇報紙,就知道咩事":smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-8-18 03:34 PM 發表 查看引用來源

我應該唔夠佢吹!! :smile_13:

不過講淫野佢應該唔夠我講!!:smile_47:
我講都唔夠你講...但係做就... :smile_47:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-8-18 07:59 PM 發表 查看引用來源

威哥想去新世紀,佢想你津貼番一,兩千woo:smile_34:,
你如果唔津就新力囉:smile_27::smile_27::smile_27:
個個都想去新細紀......

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-8-18 08:09 PM 發表 查看引用來源
上到去都8-9點lu:smile_27: :smile_27: :smile_27:
"你地唔使理我喇,
下星期睇報紙,就知道咩事":smile_30::smile_30::smil ...
點大件事呀:smile_53: ?????唔好嚇我喎...我細膽一陣唔敢上黎呀

去梅州???廣東北部喎......你去咁遠做咩呀?會佳人呀???

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-8-18 08:09 PM 發表 查看引用來源
"你地唔使理我喇,
下星期睇報紙,就知道咩事":smile_30::smile_30::smil ...
雲加,你去梅洲,係咪係梅林隔離呢,??去到帶D梅毒返離woo

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-8-19 09:16 PM 發表 查看引用來源
雲加,你去梅洲,係咪係梅林隔離呢,??去到帶D梅毒返離woo
x&%#)...神父.....你緊係冇所謂啦...你唔係同佢一間房...

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-8-18 07:59 PM 發表 查看引用來源

痴根!起碼埋低消啦:smile_30:

天 , 生日快樂 !

:smile_o15: :smile_o15: :smile_o15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆