上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.11)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.1k

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-11 04:56 PM 發表 查看引用來源

心大人.....我及唔到佢一成....

佢粗口元老部......表表姐...
readlly, 佢有咁堅咩  又期待

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-11 04:57 PM 發表 查看引用來源

但係, 可兒本人起度, 你都咁講, 勁:smile_o12:
我都比佢打大既....有咩驚姐...我地好朋友黎架..

引用:
原帖由 可兒 於 2009-8-11 04:57 PM 發表 查看引用來源

:smile_o02: 你咪屈我呀
係咪.....我又認錯人...:smile_35:

係喎.....果個係叫可疑.....

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-11 04:59 PM 發表 查看引用來源

我都比佢打大既....有咩驚姐...我地好朋友黎架..
  ............oh.....勁恐怖:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-11 04:56 PM 發表 查看引用來源

係呀. 不過你唔趕還要比多d $, 唔係太抵
你只要 book 10:00到著
玩幾個鐘去清水寺附近影下相已經好足夠.

好似係有一個識, 不過我唔知係邊個
要BOOK時間架?我唔識日文喎!!!!!!!!!
咁你地點溝通?
引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-11 04:54 PM 發表 查看引用來源

咁我頭先講既咪係..... 真心說話..
:smile_o05: 低調D啦咁多人

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-11 04:59 PM 發表 查看引用來源

readlly, 佢有咁堅咩  又期待
乜妳對呢方面都有興趣既咩...

[quote]原帖由 可兒 於 2009-8-11 05:01 PM 發表 查看引用來源

咁你地點溝通?

用email or 傳真比佢地 confirm 囖:smile_30:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-8-11 05:01 PM 發表 查看引用來源

咁你地點溝通?

:smile_o05: 低調D啦咁多人
我忍唔到.....妳知架...:smile_o09:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-11 05:00 PM 發表 查看引用來源

係咪.....我又認錯人...:smile_35:

係喎.....果個係叫可疑.....
:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: 頂

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-10 08:46 PM 發表 查看引用來源
請容小紅起度借小小位同某些師兄講, 小紅係真心想結識一班鐘意吹水傾計既朋友.
呢度唔係餐館, 如果師兄要搵食既, 呢度應該唔岩你.
所以, 煩各位師兄不要再pm我, 問我攞msn or tel.
小紅係唔會覆你. 得罪之 ...
:smile_15: hi

平時唔多上黎,打個招呼先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆