上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 生耳邑 dada 豬生日快樂 ﹗

收藏  |  訂閱
1.5k  28.2k

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-8-9 02:51 AM 發表 查看引用來源
訓醒一覺添依家精神晒啦
唔係架,仲巧眼瞓架,不過要攪下d99,咪起陣身囉

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-8-9 02:51 AM 發表 查看引用來源

可能眼訓啦~~:smile_27:

我當ok靚係一個terms, hahahaha....

都要訓啦, 早抖啦~~
眼訓要早D訓喇:smile_30: 利是高質睡眠

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-8-9 02:51 AM 發表 查看引用來源

可能眼訓啦~~:smile_27:

我當ok靚係一個terms, hahahaha....

都要訓啦, 早抖啦~~
早抖,發個好夢 :smile_o07:

引用:
原帖由 fool笨 於 2009-8-9 02:53 AM 發表 查看引用來源

唔係架,仲巧眼瞓架,不過要攪下d99,咪起陣身囉
心掛掛呀

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-8-9 02:54 AM 發表 查看引用來源
心掛掛呀
里仲唔去瞓:smile_o04: 掛字d田:smile_o10:

so so 早d抖啦,:smile_o01:  禾去攪下隻9先,8888:smile_o13:

引用:
原帖由 fool笨 於 2009-8-9 02:55 AM 發表 查看引用來源

里仲唔去瞓:smile_o04: 掛字d田:smile_o10:
差唔多...............收成:smile_30: 唔係去訓至啱

引用:
原帖由 fool笨 於 2009-8-9 02:58 AM 發表 查看引用來源
so so 早d抖啦,:smile_o01:  禾去攪下隻9先,8888:smile_o13:
bye bye 笨

早晨刀兄及各位,環境永遠不會十全十美,消極的人受環境控制,積極的人卻控制環境。在充滿希望的清晨向你問好。

mor mor 蛇蛇:smile_38: :smile_38:

各位早晨~~:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆