上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(67)

收藏  |  訂閱
1.6k  39.3k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-6-22 05:06 PM 發表 查看引用來源

佢次次都好主動講"我唔黎啦, 你地玩得開心d...."
點解句野...........咁熟面口既

重有句......禾唔制, 禾要食雪條:smile_53:

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-6-22 05:04 PM 發表 查看引用來源

風箏 ,, 你幾好戲喎 :smile_45:
真架....
真係唔記得左:smile_27:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-6-22 05:06 PM 發表 查看引用來源

佢次次都好主動講"我唔黎啦, 你地玩得開心d...."
:smile_03: :smile_03: .好仔..好仔.......家下好少男仔o甘有禮貌:smile_03:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-6-22 05:05 PM 發表 查看引用來源

如果你係囝囝, 我實愛屎你....
其實我係男:smile_34:
你隨便愛我啦:smile_34:

引用:
原帖由 hennryho 於 2009-6-22 05:11 PM 發表 查看引用來源

點解句野...........咁熟面口既

重有句......禾唔制, 禾要食雪條:smile_53:
乜唔係你口頭禪咩

雪條我唔知邊個講喎, 斷估唔係你嘛

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-6-22 05:12 PM 發表 查看引用來源

:smile_03: :smile_03: .好仔..好仔.......家下好少男仔o甘有禮貌:smile_03:
你係咪好想愛上佢呢

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-6-22 05:13 PM 發表 查看引用來源

乜唔係你口頭禪咩

系囉......我都唔知邊個講既:smile_04: :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-6-22 05:07 PM 發表 查看引用來源

唔理你講邊個啦...
總之就屈我係個個啦:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-6-22 05:13 PM 發表 查看引用來源

乜唔係你口頭禪咩

雪條~~~有特別意思??:smile_53:

引用:
原帖由 風箏 於 2009-6-22 05:13 PM 發表 查看引用來源

其實我係男:smile_34:
你隨便愛我啦:smile_34:
男人係要錫女人架.....咁你諗住點氹我開心呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆