上一頁下一頁
發新話題

R's 6月低調慢慢玩之~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  42.8k

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-6-18 10:35 AM 發表 查看引用來源

咁你就快d幫你自己個牛一party開團俾人報名喇
自己生日, 自己出團 post 唔係咁好喎
宜家都仲係暫定 7 11 咋, 我都要 6 月最後一個 week 先可以 confirm 實, 所以都係唔好出 post 了

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-6-18 10:40 AM 發表 查看引用來源

自己生日, 自己出團 post 唔係咁好喎
咁叫r快d搞搞佢

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-6-18 10:50 AM 發表 查看引用來源

咁叫r快d搞搞佢
宜家都仲係暫定 7 11 咋, 我都要 6 月最後一個 week 先可以 confirm 實, 所以都係唔好出 post 了

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-6-18 10:51 AM 發表 查看引用來源

我已經攞左7月10-12假喇!!唔知批唔批law,應該唔係問題,但如果之前果星期我就一定唔得law

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-6-18 10:37 AM 發表 查看引用來源
咳咳...車輪兄.....你......你.......
你終於蒲頭喇 :smile_40::smile_40:

出左post了.....大家過去撐恆佢......:smile_34:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-6-18 10:57 AM 發表 查看引用來源
出左post了.....大家過去撐恆佢......:smile_34:
我上咗頭炷香添啦 :smile_30::smile_30:

無法.....第三.....:smile_30:

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-6-18 10:53 AM 發表 查看引用來源

我已經攞左7月10-12假喇!!唔知批唔批law,應該唔係問題,但如果之前果星期我就一定唔得law
我都一定唔會搞7月4 o架啦, 你放心啦

冇人推 post 了..推番一o野先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆