上一頁下一頁
發新話題

徵紅魔迷FANS入黎吹水講波經乜都講一餐 (PART 115)

收藏  |  訂閱
1.5k  29.4k

引用:
原帖由 im18xcm 於 2009-7-7 00:18 發表 查看引用來源
Hyundai Tucson
我公司隔離座樓有幾架
有日無記錯見到車價係6萬8 = 36萬HKD ......... :smile_45:
:smile_14: 韓國車喎...都咁....

引用:
原帖由 tank1438 於 2009-7-7 12:18 AM 發表
無易手車市場架...??:smile_o10::smile_o10:
2手唔太旺
呢度仲有一樣野.......
年齡一夠十年就要"湯"車.............

所以如果係街見到D舊款車, 唔好以為佢好窮
分分鐘佢入面係換晒新料, 唔係唔會俾佢係街行
養架"舊"車係好好好貴架...... :smile_27:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-7 12:20 AM 發表

:smile_14: 韓國車喎...都咁....
你話係咪過份....
香港十幾萬之麻...... :smile_27:

曼聯準備收購另一邊鋒

系咪堅呢 :smile_14:

http://soccer.sina.com.hk/cgi-bin/nw/show.cgi/6/2/1/1842581/1.html

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-7 12:24 AM 發表
曼聯準備收購另一邊鋒

系咪堅呢 :smile_14:

http://soccer.sina.com.hk/cgi-bin/nw/show.cgi/6/2/1/1842581/1.h ...
我估係堅..... 波爾多個coach 係白蘭c ..... 有得傾.......... :smile_44:

同埋費蛇已經買靚仔買到上左癮....
佢再買多個靚仔一D都唔出奇......... :smile_27: :smile_27: :smile_27:
佢同雲格真係志同道合........ :smile_27:

引用:
原帖由 im18xcm 於 2009-7-7 00:22 發表 查看引用來源

你話係咪過份....
香港十幾萬之麻...... :smile_27:
仲要唔系咁hit...好難配parts

引用:
原帖由 im18xcm 於 2009-7-7 00:29 發表 查看引用來源
同埋費蛇已經買靚仔買到上左癮....
佢再買多個靚仔一D都唔出奇......... :smile_27: :smile_27: :smile_27:
佢同雲格真係志同道合........ :smile_27:
c7咁好揾....

佢想發掘另一個c7

雲加就啱啱相反...

高入低放 :smile_27: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 im18xcm 於 2009-7-7 12:22 AM 發表 查看引用來源2手唔太旺呢度仲有一樣野.......年齡一夠十年就要"湯"車............. 所以如果係街見到D舊款車, 唔好以為佢好窮分分鐘佢入面係換晒新料, 唔係唔會俾佢係街行養架"舊"車係好好好貴架...... :s ...
果然係一個fine city...:smile_o08::smile_o08:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-7 12:29 AM 發表

仲要唔系咁hit...好難配parts
不過呢度好多hyundai
感覺上隨時多過honda toyota
mazda 呢度真係唔多

高檔 lexus, mercedes 多, bmw 反而唔太多....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆