上一頁下一頁
發新話題

(想分手,有冇人傾下計)意想不到的背叛

收藏  |  訂閱
1.0k  34.8k

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-5-10 07:00 PM 發表 查看引用來源

你細路女唔識寶:smile_40:

哈, 你咁睇又實在好灰:smile_30:

幾秒鐘的快感:smile_40:
中傷我

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-5-10 06:56 PM 發表 查看引用來源

哈, 不過還細, 可以錯落去
遲下真係要乖乖搵返個真心的一齊做個長久發展了

有時男人為了呃蝦條就係咁架啦:smile_39:

你好惡毒呀, 想火哥哥做無人要的男同性戀者:smile_30:
人地仲想要返個女朋友 ...
我留意左你好耐...你個"dou" 同" 介"都幫我改返做正字...

我想要火哥哥屬於我一個...佢變沒人要的男同性戀者...應該是最好的方法...:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 valleydehappy 於 2009-5-10 07:00 PM 發表 查看引用來源

火哥哥...
你睇完咩啊?

ps:你有冇留意到...你回覆親...我都回你嫁...我好有心:smile_40: :smile_40:
ps2: 你張頭像..叫咩名?
睇完新聞麻...

睇到, 知你乖喇...上次係咪你話要baby寫真呀?

個女仔叫 Nasya ....

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-5-10 07:00 PM 發表

哈, 你咁睇又實在好灰:smile_30:
冇所謂啦...睇化哂...
而家都係做D滿足到自己既野....不知幾好:smile_04:

引用:
原帖由 gtt270ps 於 2009-5-10 07:02 PM 發表 查看引用來源
中傷我
講下笑啫
引用:
原帖由 valleydehappy 於 2009-5-10 07:02 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=202986716&ptid=9655713][/url]

我留意左你好耐...你個"dou" 同" 介"都幫我改返做正字...

我想要火哥哥屬於我一個...佢變沒人要的男同性戀者...應該是最好的方法...:smile_39: :smile_39:
通常好男人, 都唔止得一個女人架啦:smile_39:
又要人專一, 又要人正, 好難啫:smile_42:

引用:
原帖由 gtt270ps 於 2009-5-10 07:01 PM 發表 查看引用來源
又關我事:smile_19: :smile_19: :smile_19:
我有你心...得閒問候下你唔得咩

引用:
原帖由 valleydehappy 於 2009-5-10 07:02 PM 發表 查看引用來源

火火哥哥食d女咁索,你冇返咁上下點溝佢呀

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-5-10 07:01 PM 發表

哈, 自己估下
俾女呃咁搞笑, 好難下架喎:smile_30:
真係估唔到喎....開估啦

我以前易信人嘛....不過過咗去啦....好在嗰陣都一拖幾....冇咁傷:smile_40:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-5-10 07:04 PM 發表 查看引用來源

講下笑啫

通常好男人, 都唔止得一個女人架啦:smile_39:
又要人專一, 又要人正, 好難啫:smile_42:
嘻嘻...所以...只要人正得黎又扮到專一..我已經覺得好好:smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 valleydehappy 於 2009-5-10 07:04 PM 發表 查看引用來源

我有你心...得閒問候下你唔得咩
多謝關心:smile_40: :smile_40: :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆