上一頁下一頁
發新話題

再遇沙灣多水囡囡 (仲濕過上次)

收藏  |  訂閱
737  51.1k

Thanks for sharing

唔好沉唔好沉,同我浮返上去:smile_38:

引用:
原帖由 ~迷失骨場~ 於 2009-4-21 03:16 AM 發表 查看引用來源
唔好沉唔好沉,同我浮返上去:smile_38:
好喇, 算喇, 48版喇, 又有佢啦, 一齊夠50版真係要開vol.2就大獲喇...一陣vol.2無人回post好樣衰0架嘛

引用:
原帖由 Andy_1314 於 2009-4-20 04:44 PM 發表
想問沙灣而家有邊間好玩 d 呀甘多位屍兄??
沙灣邊間好玩D﹐其實都一樣﹗因為D女都大拌亂﹗全部企系街等人來﹐一有人黎便自動湧入你間房﹗﹗﹗

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-4-20 01:02 PM 發表

睬過你!
邊有咁易沉船吖!
沉船呢一樣無話你話事﹗﹗﹗需要沉的時間你便會沉啦﹗﹗﹗:smile_27: :smile_27: :smile_27:
無分老手新手的﹗﹗﹗:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 wataru 於 2009-4-21 07:12 AM 發表 查看引用來源

沉船呢一樣無話你話事﹗﹗﹗需要沉的時間你便會沉啦﹗﹗﹗:smile_27: :smile_27: :smile_27:
無分老手新手的﹗﹗﹗:smile_42: :smile_42: :smile_42:
正所謂:當局者迷,旁觀者清
有時你覺得無既時候,可能你已經沉緊~~:smile_30:

引用:
原帖由 wataru 於 2009-4-21 07:12 AM 發表 查看引用來源

我者時吾想拍拖住, 所以我諗我應該吾會沉嘅:smile_30:

引用:
原帖由 blackhennessy 於 2009-4-21 10:16 AM 發表 查看引用來源

正所謂:當局者迷,旁觀者清
有時你覺得無既時候,可能你已經沉緊~~:smile_30:
低能嘅先會吾會知自己係咪沉緊嘅姐:smile_30:
沉就沉, 吾沉就吾沉, 我分得好清嘅,  
暫時都無一條女值得我沉, 搞到我吾好意思就有..

正 !
多謝C 兄咁詳盡嘅報告

thanks for the report

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆