上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】... 神經♂♀ 異妖玖

收藏  |  訂閱
738  5.2k

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-3-3 01:43 PM 發表 查看引用來源

禾拜左濟公為師...唔可以再拜入張天師門下架啦..
濟公過左几多招比你~~

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-3-3 13:45 發表 查看引用來源

8點去排定位~~:smile_46:
睇怕七點半就差唔多

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-3-3 01:45 PM 發表 查看引用來源

8點去排定位~~:smile_46:
排明天的位:smile_14: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-3-3 01:45 PM 發表 查看引用來源

借左DVD返黎...冇理尤仲online架...?
開始煲學警未:smile_41:

你地尋晚有冇看耳分高下? 林敏聰改歌詞, 笑死我啦....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-3-3 01:42 PM 發表

一陣你大妹入黎......指正你....:smile_30: :smile_30:
差唔多OK架啦...:smile_44:

佢成日玩失縱...:smile_42:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-3 01:43 PM 發表 查看引用來源

因為你部腦要黎八.........:smile_03:

你今日咁q得閒既
走la,下晝先有野做~~:smile_46:

引用:
原帖由 88ken 於 2009-3-3 13:47 發表 查看引用來源

排明天的位:smile_14: :smile_30: :smile_30:
冰有得咁架.............有就姣啦
可以搵人排,:smile_03:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-3-3 01:47 PM 發表 查看引用來源

差唔多OK架啦...:smile_44:

佢成日玩失縱...:smile_42:
你會唔會順路去探佢架...:smile_41:

引用:
原帖由 88ken 於 2009-3-3 01:42 PM 發表

但都有時間上來:smile_30:
行程緊臭:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-3-3 01:44 PM 發表 查看引用來源

咪貴過你?

任食? 定點餸?
任點任食,5水自己出去拎~~:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆