上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(38)

收藏  |  訂閱
746  6.3k

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-2-26 11:32 AM 發表 查看引用來源

高度放漏....仲可能有埋保濕功能...
跟住佢就會同vk 講.....見大家网友....800賣比佢....
800蚊一包....:smile_14: 都好貴嫁喎..

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-2-26 11:12 AM 發表 查看引用來源

你話老粒呀 , 我一個人搬佢唔走喎. :smile_45:
咩意思, 你話我重呀:smile_22:
雖然我係:smile_13: :smile_30:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-2-26 11:32 AM 發表 查看引用來源

高度放漏....仲可能有埋保濕功能...
跟住佢就會同vk 講.....見大家网友....800賣比佢....
打個折頭得唔得呀

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-2-26 11:13 AM 發表 查看引用來源

我想講比佢知我個地址多d..wor....
點解呢

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-26 11:38 AM 發表 查看引用來源

點解呢
佢想做主角...:smile_44:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-2-26 11:14 AM 發表 查看引用來源

佢話all到輕左3磅.........應該搬到架:smile_40:
你又誤導人, 我原本....成百九幾磅呢:smile_30:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-2-26 11:17 AM 發表 查看引用來源

你係邊呀:smile_38:
公司啦, 老闆唔係度, 今朝又屙嘛, 咪等到唔肚痛先出門囉:smile_13: :smile_30:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-2-26 11:37 AM 發表 查看引用來源
打個折頭得唔得呀
得...冇放漏功能..... 要唔要

引用:
原帖由 CrazyZeus 於 2009-2-26 11:19 AM 發表 查看引用來源

食錯野呀
做咩屙成咁
醫生話我腸胃敏感, 食左太油o既野, 身體唔好,
唔夠休息, 就搞成咁:smile_27: :smile_13:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-26 11:43 AM 發表 查看引用來源

醫生話我腸胃敏感, 食左太油o既野, 身體唔好,
唔夠休息, 就搞成咁:smile_27: :smile_13:
小心身體呀...:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆