上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)12

收藏  |  訂閱
757  18.2k

引用:
原帖由 hughug 於 2008-12-26 10:23 PM 發表 查看引用來源
返來囉.... 疲累的一天...
hi,我今日去左會展個美食節呀,迫到呢....直情轉唔到身
行左半個鐘就走人了hoho~~

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-12-26 10:01 PM 發表 查看引用來源

Good evening my dear , hows your day?
好 慵 懶 .......節 後 綜 合 症?

你無留低係入面狂食咩?
引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-12-26 10:27 PM 發表 查看引用來源

hi,我今日去左會展個美食節呀,迫到呢....直情轉唔到身
行左半個鐘就走人了hoho~~

I noticed many people crowded inside the clinic today :smile_40:

引用:
原帖由 hughug 於 2008-12-26 10:31 PM 發表 查看引用來源
你無留低係入面狂食咩?
冇狂食咩!!
最特別係食左超迷你(水泡餅咁上下大)冬甩
好得意, 幾好味

幾攪笑喎...仲有咩特別野?
引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-12-26 10:36 PM 發表 查看引用來源

冇狂食咩!!
最特別係食左超迷你(水泡餅咁上下大)冬甩
好得意, 幾好味

Time ------>:smile_43: Good night to all :smile_15:

引用:
原帖由 hughug 於 2008-12-26 10:41 PM 發表 查看引用來源
幾攪笑喎...仲有咩特別野?
冇喇,d野仲好貴添!
我行左半個鐘咋喎

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-12-26 10:47 PM 發表 查看引用來源

冇喇,d野仲好貴添!
我行左半個鐘咋喎
今日........:smile_24: ........係 人 群 中......BODY MASSAGE ???

引用:
原帖由 hughug 於 2008-12-26 10:31 PM 發表 查看引用來源
你無留低係入面狂食咩?
你 地 2 個........成 日 夜 麻 麻.........講 食...........  
:smile_47:  架 嘛.............:smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆