上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)11

收藏  |  訂閱
742  19.3k

GFS = 政府飛行服務隊

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-20 23:01 發表

打 999............
999多數吾通...打比你穩陣D... :smile_30:

引用:
原帖由 always2007 於 2008-12-20 11:00 PM 發表 查看引用來源

如果少行山, 那我建議你可以先試試麥理浩徑 第一, 九, 十段, 因為是最容易的, 第一段我行過, 從萬宜水庫西, 去到萬宜水庫東, 來回四小時, 但只是平路.

http://www.funfunhome.com/viewthread.php?tid=1694
行平路無所謂, 只係怕行好長既梯級暏

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-12-20 11:03 PM 發表 查看引用來源

Yeah, I like to have a free ride on the GFS helicopter
哈哈....可 能 仲 有 靓 仔 送.........

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-20 11:01 PM 發表 查看引用來源

打 999............
打死你

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-20 11:09 PM 發表 查看引用來源

哈哈....可 能 仲 有 靓 仔 送.........
66 :smile_38:

引用:
原帖由 天使一號 於 2008-12-20 11:08 PM 發表 查看引用來源

行平路無所謂, 只係怕行好長既梯級暏
放心吧, 麥徑第一段大部份都是平路, 餘下的只是少許上落, 在萬宜水庫南面的車路.

引用:
原帖由 always2007 於 2008-12-20 11:05 PM 發表 查看引用來源
不是 12 月 22 日才做冬嗎?

我也正頭痛, 雖然我一個人住, 但不知 22 日那晚應怎做晚飯.
返屋企食囉~~~

引用:
原帖由 always2007 於 2008-12-20 11:11 PM 發表 查看引用來源

放心吧, 麥徑第一段大部份都是平路, 餘下的只是少許上落, 在萬宜水庫南面的車路.
咁都好d

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-20 11:07 PM 發表 查看引用來源

999多數吾通...打比你穩陣D... :smile_30:
咁......你 會 講 D 咩 啊 ??? :smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆