上一頁下一頁
發新話題

Spanish Fly...服春藥後的我...

收藏  |  訂閱
738  97.1k

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2008-12-19 03:43 PM 發表 查看引用來源

妖~~~~~冰.茄.曲.香. 好似隻雞係咁 啄~~!!
0個4 樣實有啦....

之前我ex-sp都試過d催情水我飲~
不過飲完我只係覺得好眼訓:smile_42:

引用:
原帖由 Sexy_Janice 於 2008-12-19 06:28 PM 發表 查看引用來源
佢買岩左
整昏你之後,你都唔知咩事

真係咁勁嫁:smile_41:

引用:
原帖由 elisa0918 於 2008-12-19 03:31 PM 發表

我係sydney o架,
club x 係咩?我好少出街:smile_19:
Club X 係個 d 成人夜店

澳洲好多地方都有的 :smile_13:

話時話, CHLOO_YEE  你係澳洲邊度的?

我現在係 Melbourne :smile_30:

引用:
原帖由 CYRUS_LEE 於 2008-12-19 02:13 AM 發表

haha~~~ 咁如果你用左之後, 冇人搞你掂你,會唔會都好辛苦架?~
咁又應該唔會好似AV果D咁誇張...
不過性慾真係大左lor ...
引用:
原帖由 elisa0918 於 2008-12-19 03:31 PM 發表

我係sydney o架,
club x 係咩?我好少出街:smile_19:
CLUB X 唔通sdyney冇:smile_13: ...
照計澳洲好多地方都有分店
引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2008-12-19 03:43 PM 發表

妖~~~~~冰.茄.曲.香. 好似隻雞係咁 啄~~!!
講梗咩呀
引用:
原帖由 Sexy_Janice 於 2008-12-19 06:28 PM 發表
咁不如學我咁加埋redbull ...
引用:
原帖由 菲立斯 於 2008-12-19 06:44 PM 發表

佢買岩左
整昏你之後,你都唔知咩事

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-12-20 13:13 發表 查看引用來源

咁又應該唔會好似AV果D咁誇張...
不過性慾真係大左lor ...

CLUB X 唔通sdyney冇:smile_13: ...
照計澳洲好多地方都有分店

講梗咩呀

咁不如學我咁加埋redbull ...

4妹.... :smile_24: :smile_24: 好想念你呀.....:') :')

琴晚又比人放飛機呀....:')

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-12-20 01:15 PM 發表

4妹.... :smile_24: :smile_24: 好想念你呀.....:') :')

琴晚又比人放飛機呀....:')
2姊 :smile_40: :smile_40: :smile_40:  ...又係同一個人放你飛機呀:smile_13::smile_24:?

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-12-20 13:18 發表 查看引用來源

2姊 :smile_40: :smile_40: :smile_40:  ...又係同一個人放你飛機呀:smile_13::smile_24:?
咁唔係..... 幾個啦.....:smile_13: :smile_13: :smile_13:

呢d 朋友.. 唔要吧就....

有你就好啦....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-12-20 01:19 PM 發表

咁唔係..... 幾個啦.....:smile_13: :smile_13: :smile_13:

呢d 朋友.. 唔要吧就....

有你就好啦....:smile_30: :smile_30:
我都係咁話...有你就夠喇:smile_40:
要女人唔洗靠男人:smile_40: :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆