上一頁下一頁
發新話題

徵28-40歲0既男女朋友~入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 7]

收藏  |  訂閱
756  19.5k

忘記過去、面對目前。唔好怕:smile_34:
引用:
原帖由 月影 於 2008-12-20 04:22 PM 發表 查看引用來源

你又知我唔珍惜....因為我珍惜..令我3年來痛不欲生:') :') :') 我企返起身..用盡很多努力的...你明唔明....我害怕..:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-20 04:23 PM 發表

Sorry啊...:smile_13: 月影~ 妳唔好咸啦~:smile_44: 小天使無心讓妳哭泣的啊~:smile_42:  
因為月影給小天使的感覺是一個"善解人意"的女孩,所以妳要有信心讓自己幸福的啊~:smile_40:
http://www.youtube.com/ ...
天使..我都很喜歡妳...所以很感動..已很久冇表露心事了....可能屈得太久..一下爆發出來..啲眼淚:smile_35: :smile_35: ..我很快便冇事...我是阿q嫁:smile_35:

我同小天使會支持妳:smile_30: 努力:smile_30:
引用:
原帖由 月影 於 2008-12-20 04:30 PM 發表 查看引用來源

天使..我都很喜歡妳...所以很感動..已很久冇表露心事了....可能屈得太久..一下爆發出來..啲眼淚:smile_35: :smile_35: ..我很快便冇事...我是阿q嫁:smile_35:

引用:
原帖由 080709 於 2008-12-20 04:32 PM 發表
我同小天使會支持妳:smile_30: 努力:smile_30:  
知喇 你地是一對

引用:
原帖由 月影 於 2008-12-20 04:22 PM 發表 查看引用來源

你又知我唔珍惜....因為我珍惜..令我3年來痛不欲生:') :') :') 我企返起身..用盡很多努力的...你明唔明....我害怕..:smile_24: :smile_24:
月影~:smile_38: 別因過去的傷痛讓妳對將來卻步啊~:smile_39:  沒有傷過...痛過...那才會懂得甜蜜...才會體會快樂的泉源...
只要妳放開懷抱去愛妳的所愛...那怕只是短暫的愛情...彼此真心付出過...彼此真心愛過...那已無憾...愛已在彼此的心裡.......
月影~請別害怕啊~其實幸福離我們是很近的啊~ 只要妳再次解開妳的心鎖~ 那個想擁抱妳的人,正在等著妳啊~:smile_40:
http://www.youtube.com/watch?v=LCMtVikkS8g&feature=related
幸福離我們很近...

引用:
原帖由 月影 於 2008-12-20 04:30 PM 發表 查看引用來源

咪喊~再喊禾打扁妳:smile_30::smile_38::smile_34:

引用:

I always wonder should we train our heart as ice as iron to face ppl and this world......better?

引用:
原帖由 talktall 於 2008-12-20 04:36 PM 發表
咪喊~再喊禾打扁妳:smile_30::smile_38::smile_34:
我又睇下你點打扁我

引用:
原帖由 月影 於 2008-12-20 04:38 PM 發表 查看引用來源

我又睇下你點打扁我
放長雙眼咁睇:smile_43:

妳唔好亂講野:smile_35: 小天使會扛偏我
引用:
原帖由 月影 於 2008-12-20 04:34 PM 發表 查看引用來源

知喇 你地是一對  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆