上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【81】

收藏  |  訂閱
738  6.4k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-20 17:48 發表
聽到未.............篤爆
殊~~~~~殊~~~~~~~~~~~~~~~~~聽唔聽倒呀???????

行雷呀。。。。。。。。。。。。。。。

嘩~~~~~~~~~~~

咩味甘臭呀  :smile_19:  :smile_19:

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2008-11-21 09:51 AM 發表 查看引用來源

你尼句說話﹐ 我有兩個”不敢當“

一﹐  姐姐﹐  ”不敢當“  :smile_35:  
二﹐ 比首兄高幾皮﹐ 更 ”不敢當“   :smile_35:
敢...............你又咩唔敢.................除左好事

引用:
原帖由 月影 於 2008-11-21 09:51 AM 發表 查看引用來源

只有姐姐頂得首首住:smile_38: :smile_38:
你都得.............你..............無得頂...............靚呀

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-20 17:49 發表
個個當左我失戀添
失戀人人都試過啦﹐  又有咩甘大不了﹐  偏偏係你放唔低  

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-20 17:50 發表
我都勸自己唔好殺左你
拿報警告你恐嚇嫁   

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-11-21 09:52 AM 發表 查看引用來源
長江水真系好族WQr
5号仔今日73.4
大笨象幾時到60呀

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-11-21 09:53 AM 發表 查看引用來源
妖~~~~~~~~~~~~~:smile_45:
閃電係吐口水

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-21 09:53 AM 發表 查看引用來源
咁了解
你啲衰野知小少囉!!當然無姐姐咁了解你:smile_13: :smile_13: 我與你好疏嘅:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2008-11-21 09:53 AM 發表 查看引用來源

殊~~~~~殊~~~~~~~~~~~~~~~~~聽唔聽倒呀???????

行雷呀。。。。。。。。。。。。。。。

嘩~~~~~~~~~~~

咩味甘臭呀  :smile_19:  :smile_19:
俾你一個索哂添

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-20 17:52 發表
我帶來主席問好
我都係比較敬仰驀主席     

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆