上一頁下一頁
發新話題

徵28-40歲0既男女朋友~入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART4]

收藏  |  訂閱
751  18.4k

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-11-25 02:23 AM 發表 查看引用來源

你敢......
小天使第一個幫阿嫂唔放過你.......:smile_22:
好笑!唔使咁大反應呀!

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-11-25 02:24 AM 發表 查看引用來源

咁你去左就唔好再返黎...........:smile_24:
我唔捨得小天使:smile_24:

小天使,妳仲眼瞓咩? 聽日唔使返工?

引用:
原帖由 ryanycs 於 2008-11-25 02:24 AM 發表 查看引用來源
呢啲道理係結咗婚嘅人先識,妳又識?
這是兩人相處的人生道理~:smile_38:
唔一定結左婚至識0架~:smile_30:

引用:
原帖由 ryanycs 於 2008-11-25 02:29 AM 發表 查看引用來源
小天使,妳仲眼瞓咩? 聽日唔使返工?
一言難盡.......:smile_27:
我在放緊病假中~:smile_13: 12月中至返工啊~:smile_45:

引用:
原帖由 bulluck 於 2008-11-25 02:29 AM 發表 查看引用來源

我唔捨得小天使:smile_24:
咁你又四圍去...........

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-11-25 02:31 AM 發表 查看引用來源

一言難盡.......:smile_27:
我在放緊病假中~:smile_13: 12月中至返工啊~:smile_45:
吓,冇大礙嘛?整親邊度呀?有人照顧嗎?

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-11-25 02:30 AM 發表 查看引用來源

這是兩人相處的人生道理~:smile_38:
唔一定結左婚至識0架~:smile_30:
不過呢啲道理我十八歲開始拍拖嗰陣已經知!

引用:
原帖由 ryanycs 於 2008-11-25 02:27 AM 發表 查看引用來源
好笑!唔使咁大反應呀!
為左阿嫂同你個寶貝仔的未來幸福~:smile_35:
小天使必須伸張正義0既~
睇你仲敢唔敢有"貪新鮮"的非分之想~

引用:
原帖由 ryanycs 於 2008-11-25 02:35 AM 發表 查看引用來源
吓,冇大礙嘛?整親邊度呀?有人照顧嗎?
出左院留係屋企成日訓~:smile_35:
依家鬼咁精神................:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆