上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)4

收藏  |  訂閱
747  19.4k

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-16 09:19 PM 發表 查看引用來源

食飽lor.....今日冇乜食慾 ....
你晤舒服呀, 所以食晤落野呀:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 天使一號 於 2008-11-16 21:27 發表

你晤舒服呀, 所以食晤落野呀:smile_40: :smile_40:
感冒中:smile_24: .....應該過埋今晚會好...抗戰中:smile_35:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-16 09:34 PM 發表 查看引用來源

感冒中:smile_24: .....應該過埋今晚會好...抗戰中:smile_35:
呢度d人好多都晤舒服呀:smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 天使一號 於 2008-11-16 21:36 發表

呢度d人好多都晤舒服呀:smile_40: :smile_40: :smile_40:
沉日朝大意..冇快d食藥..攪到而家咁:smile_22: .....今年弟一次感冒

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-16 09:44 PM 發表 查看引用來源

沉日朝大意..冇快d食藥..攪到而家咁:smile_22: .....今年弟一次感冒
咁晤小心呀:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-16 10:03 發表

你 7千幾....扣 4x ONLY..........我....:') .....唔 知 d 分 有 咩 用 呢? 俾 版 豬 扣 黎 玩 啊?? :smile_40:
呢度係咪有人𥄫住呢...我岩岩打D頭像即刻巳經扣左10分

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-16 09:44 PM 發表 查看引用來源

H5N1 ???

僅係有人吸住啦,

引用:
原帖由 michaelcklam2 於 2008-11-16 21:50 發表

H5N1 ???
如果係..而家應該係醫院同你地傾緊....(吾知咩feel呢

引用:
原帖由 天使一號 於 2008-11-16 21:45 發表

咁晤小心呀:smile_40: :smile_40:
就係自己吾小心:smile_13: ....煩死的鼻水:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆