上一頁下一頁
發新話題

【心意軒】徵朋友仔x2

收藏  |  訂閱
754  5.3k

引用:
原帖由 ee呀呀 於 2008-10-30 12:31 AM 發表 查看引用來源

有冇碌落床呀:smile_30:
好啦豬豬,咁你一陣唸住食咩呀:smile_40:
你好想我碌落床咩

我都5知...可能去tst 間 m記la...最方便你知la:smile_13:

引用:
原帖由 乜乜柒柒 於 2008-10-30 02:32 AM 發表
乜你咁架:smile_39:
咁唔通你想我同你一齊搞咩:smile_30:

仲有2頁爆post...:smile_34:

引用:
原帖由 乜乜柒柒 於 2008-10-30 12:33 AM 發表 查看引用來源
最後戰果係點呀
到左臨尾輸左少少:smile_13:

我通常贏多多輸少少:smile_34: 所以d人5鐘意同我打:smile_30:

引用:
原帖由 蜜糖糕 於 2008-10-30 02:33 AM 發表

你好想我碌落床咩

我都5知...可能去tst 間 m記la...最方便你知la:smile_13:
梗係唔想啦,錫番:smile_40:
唔好食m記啦,唔健康呀:smile_40:

引用:
原帖由 ee呀呀 於 2008-10-30 12:34 AM 發表 查看引用來源

咁唔通你想我同你一齊搞咩:smile_30:
把所有痛苦都留給我啦:smile_24:

引用:
原帖由 乜乜柒柒 於 2008-10-30 02:38 AM 發表
把所有痛苦都留給我啦:smile_24:
犧牲小我,完成大我:smile_30:

引用:
原帖由 ee呀呀 於 2008-10-30 12:35 AM 發表 查看引用來源

梗係唔想啦,錫番:smile_40:
唔好食m記啦,唔健康呀:smile_40:
算你la

我5係咁想一個人去茶餐廳丫麻

見到阿龍我會屎:smile_30:

打比我隔離個fd問佢陪5陪我先:smile_13:

你5係度我好慘:smile_24:

引用:
原帖由 蜜糖糕 於 2008-10-30 12:35 AM 發表 查看引用來源

到左臨尾輸左少少:smile_13:

我通常贏多多輸少少:smile_34: 所以d人5鐘意同我打:smile_30:
即係高手喎

引用:
原帖由 蜜糖糕 於 2008-10-30 02:39 AM 發表

算你la

我5係咁想一個人去茶餐廳丫麻

見到阿龍我會屎:smile_30:

打比我隔離個fd問佢陪5陪我先:smile_13:

你5係度我好慘:smile_24:
咁又係...一個女仔唔好去茶餐廳喇:smile_40:
你見到佢會開心屎嘛,佢乜都唔講都足以令你咁開心....唉:smile_30:
遲d等我返黎陪你食宵夜啦:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆