上一頁下一頁
發新話題

誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非吹水post,非誠勿入)

收藏  |  訂閱
779  23.0k

引用:
原帖由 天使一號 於 2008-11-1 07:44 PM 發表 查看引用來源
你地返黎啦
今日你地既飯局食得開心ma:smile_40: :smile_40: :smile_40:
你來既 話,會 更開心.....:smile_15:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-2 09:57 AM 發表

擺到明啦,肚餓+饑渴.......

不過,到今時...今日,我仍然無法面對任何食物....:smile_19:
相信琴晚晚飯時,大家都一樣,仲沉浸係 個種......"美好"回憶與滿足感中.....好想"回饋"社會.....:smile_27:
咁大劑?
一早就想回饋社會

就黎被"吹爆",趁4下無人,提前感言:

用左50頁版面,終於完成了我既 第1次.1次生活中原本毫無預兆既突發"事件".琴日,因為1個最初的約定,大家準時來到,個個都實現了自己的一句承諾,好感動......好多謝,多謝discuss. com,多謝成徵,多謝咁多位,相識左既或仲未相見既nfs,多謝....多謝啦!
   相信我們有緣!

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-2 09:33 AM 發表 查看引用來源

我而家懷疑你與多宗discuss 成員無故失分事件有關,cashier可能是某版主分身......請你合作,跟我返去,接受 進一步調查......
:smile_47:
凍 呢??
一定唔關我事...

我無咁無聊做埋呢d野丫..  :smile_34:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-2 10:58 AM 發表 查看引用來源

用左50頁版面,終於完成了我既 第1次.1次生活中原本毫無預兆既突發"事件".琴日,因為1個最初的約定,大家準時來到,個個都實現了自己的一句承諾,好感動......好多謝,多謝discuss.c  ...

洗唔洗呀...

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-11-2 10:38 AM 發表 查看引用來源

咁大劑?
一早就想回饋社會
都有" 回饋 "左 d 俾 你,收 到 未???

引用:
原帖由 cashierr 於 2008-11-2 10:59 AM 發表 查看引用來源

一定唔關我事...

我無咁無聊做埋呢d野丫..  :smile_34:
你,就專係好無聊咁做d破壞.....

引用:
原帖由 cashierr 於 2008-11-2 11:00 AM 發表 查看引用來源

洗唔洗呀...
洗~~~,而 家 唔 洗 幾 時 洗 啊? :smile_46:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-2 10:58 AM 發表

用左50頁版面,終於完成了我既 第1次.1次生活中原本毫無預兆既突發"事件".琴日,因為1個最初的約定,大家準時來到,個個都實現了自己的一句承諾,好感動......好多謝,多謝discuss.c  ...
睇完...
有d感動
四海之內皆朋友嘛

人與人之間的關係本來就係好微妙
我覺得不論交甚麼朋友
不論現實世界還是網絡虛擬
如果你能以誠待人
相信別人也會感受到

弓起你圓碌碌...體驗也見証了緣的力量
支持丫 (希望有一也可以同你食飯...我請矛所謂你可以唔需擔心走後門啦 :smile_30

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-2 11:12 AM 發表 查看引用來源

你,就專係好無聊咁做d破壞.....
我幾時有攪破壞喎..

你屈我..  :smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆