上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友46

收藏  |  訂閱
737  5.9k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-10 12:52 PM 發表 查看引用來源
哈哈哈...............似層層喎
daddy,為何不行,真心真意動人心,假情假意才害人.我如有心中所愛,一定表白,那怕吃lemon,人一世,物一世.愛人無罪,我不怕醜呀,,,,,,,,,真人我雖醜.內心是美的............呱呱.........我自己呀:smile_30:

食LUNCH入一入:smile_34:

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2008-10-10 12:49 PM 發表 查看引用來源

點會姐,我覺得依度講野斯文好多就真
比比呀,我真人是呱呱叫的,你late就知了,不過,我保証,我蓉兒是真話的人,最多不答,一答的話,一定不騙人.我post all fd也知的,請你常來呀

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-10 12:50 PM 發表 查看引用來源

那sandy和你天生一對呀
唔係呱~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-10 12:47 PM 發表 查看引用來源
你不如做烈士啦
daddy,你不是咁話我會殺人呀,我㗖柔呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-10 12:50 PM 發表

那sandy和你天生一對呀
感情唔玩得....:smile_15:

引用:
原帖由 夢想人生 於 2008-10-10 01:04 PM 發表 查看引用來源
食LUNCH入一入:smile_34:
未吃前see一see:smile_14:

引用:
原帖由 pc4700 於 2008-10-10 01:11 PM 發表 查看引用來源

感情唔玩得....:smile_15:
我只是多咀了:smile_13: ,,,,,,,,,,,,,,,sorry呀:smile_14:

引用:
原帖由 sandycst 於 2008-10-10 01:10 PM 發表
唔係呱~~~~~~~~~~~~
好失禮咩:smile_45:

tommy 啦:smile_22:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-10 01:12 PM 發表

我只是多咀了:smile_13: ,,,,,,,,,,,,,,,sorry呀:smile_14:
下次打patpat...:smile_38: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆