上一頁下一頁
發新話題

★☆肥友徵友區☆★...徵 男女18至99有眼耳口鼻 part 274

收藏  |  訂閱
740  8.5k

引用:
原帖由 包包豬 於 2008-12-30 11:25 PM 發表 查看引用來源

但係去邊都迫架啦~
但係妹妹係唔係一定要明天去丫?
如果唔係既~最好改第2日啦~
因為明天去= =你都唔使諗同公仔影相同埋玩丫~
thanks!!

.......
因為我地2,3,4都要練波+比賽....so....
同埋我妹想睇聖誕飄雪...so....
不過我地而家可能會改2號去了...
襯d人開左學...我地未開學...應該冇咁多人....

不過又要再諗聽日節目了...
因為妹妹好想出去倒數..呵~:smile_40:

又冇人了.....:smile_13:

引用:
原帖由 fat_sin 於 2008-12-30 22:35 發表 查看引用來源

~好耐冇見la....!!!!
成日都勁倉卒入黎睇一睇就走人.....:smile_30:
呢幾日終於得閒入一入黎留個言la...

你地最近好嗎?...
好好:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 hjjjj 於 2008-12-31 09:33 AM 發表 查看引用來源
好好:smile_30: :smile_30:
你好好:smile_41: 我唔好喎:smile_14:
今日凍鬼死人啦:smile_39:

引用:
原帖由 包包豬 於 2008-12-31 10:03 發表 查看引用來源

你好好:smile_41: 我唔好喎:smile_14:
今日凍鬼死人啦:smile_39:
5  cold  ar:smile_30:

各位去BBQ既肥仔肥妹肥佬肥婆(肥婆就得我一個O者 )
如果一齊去既, 就8:15PM 係坑口MTR  A 出口等啦
自己去既就記住地址
西貢大埔仔村- 花卉食坊, 可以自己渣車去.. 有位泊車

如果想自己早D去亦得... 6:00-2:00
有咩問題隨時CALL 我

引用:
原帖由 sonnielmy 於 2008-12-31 12:19 發表 查看引用來源
如果一齊去既, 就8:15PM 係坑口MTR  A 出口等啦
自己去既就記住地址

如果想自己早D去亦得... 6 ...
hihi.............mother:smile_34:

引用:
原帖由 sonnielmy 於 2008-12-31 12:19 PM 發表 查看引用來源
自己去既就記住地址

如果想自己早D去亦得... 6 ...
我絕對係一隻肥包:smile_38: 哈哈:smile_30:

引用:
原帖由 包包豬 於 2008-12-31 15:12 發表 查看引用來源

我絕對係一隻肥包:smile_38: 哈哈:smile_30:
you  係一隻肥ge  cutecute包:smile_30:

好凍呀...好凍.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆