上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.8k

各位c hing
我今年15歲
我個包皮係完全包實哂個龜頭-.-
反包皮個時正係見到勁小既龜頭...
屙完尿個時會[敵]小小尿- -
我想去割包皮
但係岩岩睇完的c hing話割完之後會爆到7彩-.-
係咪真?
定係我青春期之後先割?
請各位c hing解答我-.-
唔想再比包皮煩住哂t^t

引用:
原帖由 keung316 於 2009-2-13 02:52 PM 發表 查看引用來源
我做完la~~~~黃醫生手勢一流~~~

多謝各位師兄,個個都話打針最痛~~所以打果陣,我有曬心理準備~~~原來都唔係咁痛 一兩分鐘左右~就已經無曬知覺~~~淨係聽到d交剪聲,剪皮聲

講開用帽傘住對眼果個師兄~~~姑娘都 ...
c兄好野

引用:
原帖由 air_klm 於 2009-2-13 05:13 PM 發表 查看引用來源

AYIA... 真羞家LA...  阿姑娘應該講緊我啦.. HAHAHHA . 佢地一定認得我啦, 我超級緊張大師, 就算我冇點叫出聲, 我D動作都出賣左我緊張既心情(e.g. 用帽遮住眼, 夾腳等等).. 就算覆診時都一樣... ha ...
你比我仲大膽,  因為我仲未有勇氣..................

搵人應下我丫/_\

引用:
原帖由 15歲小孩 於 2009-2-15 01:53 PM 發表 查看引用來源
搵人應下我丫/_\
你應該要去割了
我諗你應該係皮同頭痴住左...
不過有部份男仔都係咁...所以問左醫生意見先

引用:
原帖由 2等天使 於 2009-2-15 05:39 PM 發表 查看引用來源

你應該要去割了
我諗你應該係皮同頭痴住左...
不過有部份男仔都係咁...所以問左醫生意見先
咁大濟-.-
咁我以家去割會唔會早得濟?

你一定要割架啦,包皮包住成個j頭係做唔到愛,因為你個j頭長期不見天日,會超敏感,格硬搞只會痛死你....

早d搵醫生問下啦...15歲差唔多架啦...
引用:
原帖由 15歲小孩 於 2009-2-15 06:02 PM 發表 查看引用來源

咁大濟-.-
咁我以家去割會唔會早得濟?

割包皮真係唔係d咩泥架ja,你諗下將來美好既性生活,gf滿足既樣子,你就好有動力做架啦

行出第一步啦
引用:
原帖由 iloveVicky 於 2009-2-15 01:45 PM 發表 查看引用來源

你比我仲大膽,  因為我仲未有勇氣..................

你覺唔覺割左之後打飛機都耐左,以前幾分中就ko,依家真係要好專心咁打好耐先出...我條女第一次幫我打飛機打到叫累...haha
引用:
原帖由 air_klm 於 2009-2-15 12:57 AM 發表 查看引用來源

知道知道... 不過真係受不了... 我會隔多幾日先再黎下一機... hehehe:smile_35:

引用:
原帖由 keung316 於 2009-2-14 05:05 PM 發表 查看引用來源

我諗你未過發育期@@~~~應該問題唔大
老友
我仲有幾年就30啦.......過哂發育期啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆