上一頁下一頁
發新話題

終於係佢生日同五十路家姐(我朋友)玩咗3p🤫🤭

收藏  |  訂閱
794  205.3k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-13 00:19 發表 查看引用來源

我淨係屌過佢兩次咋,已經係好多年前嘅事
點解屌兩次咁少?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-13 00:19 發表 查看引用來源

我識佢老公㗎,屌完佢過兩晚仲見到佢同佢老公,佢啲眼神都唔知幾奇怪🤣
而家仲有冇見佢哋?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-13 00:21 發表 查看引用來源
而家仲有冇見佢哋?
有,不過好少見,因為佢已經好少落嗰間酒吧去咗另外一間

引用:

我識佢老公㗎,屌完佢過兩晚仲見到佢同佢老公,佢啲眼神都唔知幾奇怪🤣
人妻可能都有喲心虛, 特別係唔係出呢玩慣果啲...,

當我見人妻嘅老公, 個心諗住佢老婆點比我屌過, 心中爽時, 自己個樣其實都會有點唔同啦

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-13 00:20 發表 查看引用來源
點解屌兩次咁少?
第一次係好偶然嘅機會,嗰晚飲到好夜佢係飲到醉醉地,係酒吧度同我唱歌,欖頭攬頸,我自己都有啲興,於是大膽啲攬下呢個人妻條腰,跟手掃落去摸佢大籮柚,佢最初縮㗎不過之後畀我搞到佢閪痕,開始越嚟越大膽,大家醉醉地喺酒吧已經爭啲玩到打茄輪
佢坐喺吧檯我借已搵條嘢頂佢大髀,呢個人妻忍唔住攞隻手過嚟揸我條嘢,跟住細細聲同我講你都好咸濕好大膽搵條嘢頂阿嫂,我記得佢仲捽我個龜頭.......我已經知道嗰晚好大機會會同佢屌

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-13 00:34 發表 查看引用來源

第一次係好偶然嘅機會,嗰晚飲到好夜佢係飲到醉醉地,係酒吧度同我唱歌,欖頭攬頸,我自己都有啲興,於是大膽啲攬下呢個人妻條腰,跟手掃落去摸佢大籮柚,佢最初縮㗎不過之後畀我搞到佢閪痕,開始越嚟越大膽,大家醉醉地喺酒 ...
可能佢見你大碌先比你屌!😉

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-13 00:27 發表 查看引用來源

人妻可能都有喲心虛, 特別係唔係出呢玩慣果啲...,

當我見人妻嘅老公, 個心諗住佢老婆點比我屌過, 心中爽時, 自己個樣其實都會有點唔同啦
佢梗係心虛啦,佢同我屌嗰晚之前佢老公同佢一齊喺酒吧㗎,我好肯定嗰晚佢好閪痕

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-13 00:37 發表 查看引用來源
可能佢見你大碌先比你屌!😉
佢老公好高大嘅,佢之後有講過佢老公都好長不過比較幼,佢第一次畀我屌嗰晚係high到爆炸,之後我仲搭的士送佢返屋企
第二日佢直情唔敢聽我電話🤭🤭

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-13 00:43 發表 查看引用來源

佢老公好高大嘅,佢之後有講過佢老公都好長不過比較幼,佢第一次畀我屌嗰晚係high到爆炸,之後我仲搭的士送佢返屋企
第二日佢直情唔敢聽我電話🤭🤭 ...
咁你粗過佢老公,你又屌得耐,梗係high爆啦!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-13 00:56 發表 查看引用來源
咁你粗過佢老公,你又屌得耐,梗係high爆啦!😬
應該講佢第一次偷食,仲要係畀熟人屌啲性慾激發曬出嚟🤭🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆