上一頁下一頁
發新話題

"付出並不等於收穫 許多的傷害都是因為付出"入黎同我吹下水la~

收藏  |  訂閱
3.6k  92.8k

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-1 12:38 PM 發表 查看引用來源
哈哈...
:030: .......... 唔... 唔.......

引用:
原帖由 不要問我是誰 於 2009-4-1 12:38 PM 發表 查看引用來源

:030: .......... 唔... 唔.......
有咩唔同...

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-1 12:40 PM 發表 查看引用來源
有咩唔同...
:035: ... 好唔同ar...
我唔係躲在家.. 成日like到處去麻
所以like電單車. 方便.. 想去邊..
就隨時去.. 泊車都方便..
當然.. 我清楚.. 路面ar.. 因為要睇的野都好多呢:096:

引用:
原帖由 不要問我是誰 於 2009-4-1 12:43 PM 發表 查看引用來源

當然.. 我清楚.. 路面ar.. 因為要睇的野都好多呢:096:
好似好好咁播...但我連單車都未學倒播...

回覆 710# makiyo小姐 的帖子

:030:
你食幾點?

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-1 12:46 PM 發表 查看引用來源
好似好好咁播...但我連單車都未學倒播...
:041: 識電單車, 自然會識單車..
好多野要故哦~~ 坐下算吧..
要花好多心力去考的:023:

引用:
原帖由 不要問我是誰 於 2009-4-1 12:43 PM 發表 查看引用來源

揸電單車要好大膽架:096:

阿儀約下人去玩ma:122: ,成日唔開心:122:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-1 12:48 PM 發表 查看引用來源
揸電單車要好大膽架:096:
要d的.. 我一考完.. 就開到現在,.,
都有六七年ar.
當然.. 咩都試過.. 即咩環境都試過
早二年,., 都還有玩跑車..
不過要做野,. 代步,, 又要靚仔.. 咪大綿羊..
都開左就二年~~ 不過要成日洗車打臘.. 唔like d車好狗肉下:092:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-1 12:50 PM 發表 查看引用來源
阿儀約下人去玩ma:122: ,成日唔開心:122:
我冇咩朋友ga..朋友我得4個..
但中學後都冇咩點塭大家la~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆