上一頁下一頁
發新話題

~~ 熟女會 瘋狂集體 PARTY ~~ ( 第 8 次 party 籌備中 )

收藏  |  訂閱
915  72.4k

攪緊。 :011:

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-24 03:05 PM 發表 查看引用來源
攪緊。 :011:
仲以為你SD左:096:

引用:
原帖由 高潮GO 於 2009-3-24 09:21 AM 發表 查看引用來源
請大家不要再pm我,後會無期:082:
唉、.............
無機會同妳過招真失敗,好失落:043: :029:

回覆 708# 熟女會 的帖子

樓主你有我e-mail,可以同我講:

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-24 02:55 PM 發表 查看引用來源
多謝一 d 朋友既平反, 都係個兩句囉, 要吹水, 吹得幾耐丫? 吹黎都唔知為咩? 要呃錢, 又呃得你幾耐, 又呃得你幾多??

雖然攪左四次 party, 不過都仲有好多不足之處, 希望參加過既朋友比多 d 意見, 私下又好, 公開又 ...
期待中, 唔知d期啱唔啱, 但未收到mail~:023:

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-24 02:58 PM 發表 查看引用來源

其實六對二唔難分, 不過呢度咁公開, 點講呀...:096:
平均咪3:1囉, 其實睇d女女食唔食得, 同埋師兄想圍邊個女女啫, 4:1+2:1會易見d囉~:122:

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-24 02:55 PM 發表 查看引用來源
多謝一 d 朋友既平反, 都係個兩句囉, 要吹水, 吹得幾耐丫? 吹黎都唔知為咩? 要呃錢, 又呃得你幾耐, 又呃得你幾多??

雖然攪左四次 party, 不過都仲有好多不足之處, 希望參加過既朋友比多 d 意見, 私下又好, 公開又 ...
其待師兄o既e-mail:036:

回覆 710# 熟女會 的帖子

樓主你好,我就覺得一D都唔擔心.雖然我一次都未出席過.
希望第 5 次快o的o黎啦!

幫手推推先

係咪真架?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆