上一頁下一頁
發新話題

@@@ 成人派對 Swinger Bliss Club Group Sex Party @@@ [第一版]

收藏  |  訂閱
5.0k  267.8k

有興趣,板主可否add me....msn : [email][email protected][/email]

引用:
原帖由 cwc2007 於 2008-10-21 03:22 AM 發表 查看引用來源
有興趣,板主可否add me....msn : [email protected]
尼位仁兄梗係無睇到page one啦~~~
樓主講到口臭都係叫人唔好留msn係尼...直接pm佢就得:137: :017: :017:

引用:
原帖由 苦苦兒 於 2008-10-21 03:06 AM 發表 查看引用來源

係唔係好先?!咁我生日搵埋你同神級一齊去飲酒同掟鏢啦:083: :083:
有冇我份@@?

引用:
原帖由 苦苦兒 於 2008-10-21 03:06 AM 發表 查看引用來源

係唔係好先?!咁我生日搵埋你同神級一齊去飲酒同掟鏢啦:083: :083:
好, 東京見:096:

引用:
原帖由 Kururu@SBC 於 2008-10-21 01:36 PM 發表 查看引用來源

好, 東京見:096:
典解o既???:017: :017:

....
甘...肥女人...身材唔靚...參加得嗎?

引用:
原帖由 苦苦兒 於 2008-10-21 06:23 PM 發表 查看引用來源

典解o既???:017: :017:
11月去日本:036:

引用:
原帖由 fatfatlady 於 2008-10-21 08:28 PM 發表 查看引用來源
....
甘...肥女人...身材唔靚...參加得嗎?
請PM我

[quote]原帖由 Kururu@SBC 於 2008-10-22 12:02 AM 發表 查看引用來源

11月去日本:036: [/quote
你去日本邊頭丫?!可能有d野想托你買丫!!:014: :014:

引用:

車~我夠掟鏢啦,,又唔見你話搵埋我一齊玩..大細超~``不過我都知既..鬼叫我唔係男人咩.....:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆