上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-2 13:03 發表

我覺得佢真係好寫得,見解獨到!但我過來呢度幾個月,都唔見佢寫,係呢排先見佢寫!:097:
我見到師兄寫, 所以我又學了寫:071:
有樣學樣!

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-3 12:17 AM 發表

我見到師兄寫, 所以我又學了寫:071:
有樣學樣!
我都係有樣學樣...:122:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-12 11:14 AM 發表
大家好,叫我aa得啦..:041:
我冇乜幾可講心水(因為懶打字),但睇完排位,度完馬,我發現幾有心水,所以先開post同大家研究,但我唔會長期講(因為馬季就快完),而且我d心水一時時,有時可以差天共地,所以大家參考下好啦 ...
冇野完來睇錯隔離...

引用:
原帖由 ilovekwanyee 於 2007-6-3 02:10 AM 發表

冇野完來睇錯隔離...
你有無睇錯日子:030: :071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-3 02:20 AM 發表

你有無睇錯日子:030: :071:
我中左人招.......................:029:

第1場 4w/p 拖 1,3,5 小小地玩下試運先..:023:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 12:43 PM 發表
第1場 4w/p 拖 1,3,5 小小地玩下試運先..:023:
頭場已經整d咁既野...:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-3 12:49 PM 發表

睇到第1場唔簡單,我都搵隻後上馬搏搏...點g..跑d咁野出黎,好彩仲番p..:095:

第2場我睇到d野,可能同第1場一樣..又玩底出,第1場 方房底出隻冷,第2場葉房有機又係咁..2個馬房都係2場出一隻放一隻追,小心人地玩野..:026:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-3 12:49 PM 發表

爆到出彩虹:096: 7種顏色:071: 今日連方廐都玩底出:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 12:53 PM 發表

睇到第1場唔簡單,我都搵隻後上馬搏搏...點g..跑d咁野出黎,好彩仲番p..:095:

第2場我睇到d野,可能同第1場一樣..又玩底出,第1場 方房底出隻冷,第2場葉房有機又係咁..2個馬房都係2場出一隻放一隻追,小心人 ...
所以我話今日d馬岩你賭就係呢個意思...因為呢類賽果今日睇黎唔止一場...唔通真係整隻"新勝威"1400都得...:043:

2隻都23倍...都唔知邊隻底邊隻面...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆