上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

今晚等待西野兄既推介!!!!!!!!!!!!

我都想睇一下佢有咩tips wo~~

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-21 11:44 PM 發表

暫時未深入研究,只睇到1場係古惑盤,另外幾場都幾正路!:005:
今晚幾點俾心水a???

幾點都等呀~~~

引用:
原帖由 jasondrugcat 於 2006-9-22 02:05 AM 發表

我叫jason呀,西野~我都想add你個MSN得唔得吖?
冇問題,不過小弟返到公司唔開,在家先會開!:005:

引用:
原帖由 bananafdsclub 於 2006-9-22 03:48 AM 發表
係wor~~~西野兄,多謝你之前比啲意見我阿
但其實我唔係諗住用100%去投注ar
每次用win番黎d money加本金   75%玩,25%做back up
不過我知廿幾場唔easy,
仲有之前有位巴打話玩單雙
其賁我有我都有think過, ...
你咁樣賭法等於係賭場賭百家樂,大注搏細注,只要1次贏就會大大注贏一小注,長遠來講冇錯一定中,但係值唔值咁搏呢?小弟說的不是高見,只是小小淺見,唔好介意,另外msn應該加了你吧!:005:

引用:
原帖由 zero1234567 於 2006-9-22 04:49 AM 發表

唔做野, 即係唔會玩野, 咁利記都贏, 我都買左小小利記
但係曼成過唔到, 估唔到係輸佢, 佢讓半/一, 以為佢好有信心.....
點知和都守唔到.....
唔緊要吧,下次再來!:005:

引用:
原帖由 zero1234567 於 2006-9-22 04:58 AM 發表

因為小弟係開波前都未睇到落飛,只係覺得唔投注比較好,

我想問, 係邊度可以睇到開波前的大戶 / 散戶落飛 ? 睇澳彩得嗎 ? 還是你們特別消息才知 ?
如果是後者, 那麼不用理會了
只要有倍率網都可以看到散户落飛,最好就跟外國D公司,因為外國市場大會比較好,相對地香港馬會和澳門比較起來冇咁明顯,至於巴打說大户落飛係咪有特別消息,其實又唔係消息,只係跟開就會睇得到大户係幾時落飛,一般人來說係睇唔到的!:005:

引用:
原帖由 zero1234567 於 2006-9-22 05:12 AM 發表

你係澳門, 應該成日見到喎
馬交成日都係咁架, 亞盤 d 水係咁郁, 但主客和唔會跟
而馬會半球盤同主客和既讓個邊係一定咁郁既

可能係馬會有混合過關, 所以冇所謂, 但馬交唔知有冇混合, 所以有影響呢 ?
有D會做,有D冇做,因為賭得澳門好多人都係大大注咁賭亞洲盤,因為咁樣係最直接方法,一係贏一係輸比較吸引,所以係唔會有影響!:005:

引用:
原帖由 tobyllt 於 2006-9-22 08:58 AM 發表
西兄, 不如每日心水開過一版新的, 方便查閱, 覺得宜家咁多頁有D亂.
請考慮.
小弟都有想過這個問題,不過有巴打說怕難搵帖,佢都建議小弟係個標題到打返第幾頁推介心水,所以小弟覺得這樣都可以接受,睇下情況係咪好點再研究吧,好嗎?!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆