上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  152.4k

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-11-16 11:32 PM 發表 查看引用來源
真係越講越複雜,FL我都玩咗兩年多算係主場,全6機C真係唔多,上路0最多3都少6就真係極少數,中路全6多,下路多數3、有6真係唔多!
0什麽沒有3親咀唇5接吻6又接吻又舌吻...
下路四隔褲伸入去非常配合:smile_o01:就叫下4:smile_o12:

出個指數對照表啦

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-11-17 08:28 AM 發表 查看引用來源
出個指數對照表啦
我自己簡單尐
上:0咩都無,掂都唔俾掂。3就唇吻,碰碰車。6就舌吻,大車。
中:0俾揸,唔俾食唔可玩lin頭。3可玩lin頭,唔俾食。6可揸可玩可食。
下:0唔俾摸。3可隔褲摸,入去摸毛,但夾到實。6全通,指插,乃就唔一定有。
我係FL多數遇到063,363。有少數中路得3,我都尊重,但一定唔會翻食。
全6只試過一個前26。大車,在揸,乃西指插。不過捧左好多場,又送過禮。

[quote]原帖由 一一一木木木 於 2017-11-17 08:36 AM 發表 查看引用來源
del

FL 即係乜野? 係邊度?

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-11-17 08:36 AM 發表 查看引用來源

我自己簡單尐
上:0咩都無,掂都唔俾掂。3就唇吻,碰碰車。6就舌吻,大車。
中:0俾揸,唔俾食唔可玩lin頭。3可玩lin頭,唔俾食。6可揸可玩可食。
下:0唔俾摸。3可隔褲摸,入去摸毛,但夾到實。6全通,指插,乃 ...
認同三森兄指數講法,26我都試過係全通,波大但係中女D又生過BB!

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-11-18 10:11 AM 發表 查看引用來源

認同三森兄指數講法,26我都試過係全通,波大但係中女D又生過BB!
係啦。26對波明顯係喂奶波。大得黎墜兼變形。
佢同我有段時間幾親蜜。都係有錢有面果種啦。

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-11-19 09:26 AM 發表 查看引用來源

係啦。26對波明顯係喂奶波。大得黎墜兼變形。
佢同我有段時間幾親蜜。都係有錢有面果種啦。
有錢有面即係点?有錢有得吉?:smile_04:

引用:
原帖由 勝肉強 於 2017-11-19 12:47 PM 發表 查看引用來源

有錢有面即係点?有錢有得吉?:smile_04:
師兄係明眼人,唔講咁明啦。
總之食飽咪埋單走囉。

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-11-19 01:11 PM 發表 查看引用來源

師兄係明眼人,唔講咁明啦。
總之食飽咪埋單走囉。
不过26而家好似吾見左,冇做?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆