上一頁下一頁
發新話題

蘭桂坊倒數的一晚, 撻著個TBG (P4, 10, 11 update, final P13)

收藏  |  訂閱
1.2k  159.8k

姣得,拿禾衰爪拉,齋傘
引用:
原帖由 sia 於 2012-1-11 12:32 AM 發表 查看引用來源
拉鏈周腰多D收屎喇

引用:
原帖由 sia 於 2012-1-11 12:38 AM 發表 查看引用來源
情況就好似醫院咁
私家醫生好似法國呀~養和呢D先有靚靚姑娘
有個d都俾d高級屠夫收埋自己食:smile_19:

引用:
原帖由 Mr.番番 於 2012-1-11 12:35 AM 發表 查看引用來源

事實證明
(i) 男人為左有野扑,mud都up得出
(ii) 現今社會大部份女人為左有$ fing,一見到$就high大晒,個腦即刻constipation,mud都肯制
事實證明
講野要有技巧要懂得包裝

引用:
原帖由 sia 於 2012-1-11 12:39 AM 發表 查看引用來源
事實證明
講野要有技巧要懂得包裝
包裝=整容...?
技巧=吹得就吹...?
je係有幾假,得幾假啦

引用:
原帖由 jameson77 於 2012-1-11 12:38 AM 發表 查看引用來源
姣得,拿禾衰爪拉,齋傘
玩晏

引用:
原帖由 Mr.番番 於 2012-1-11 12:39 AM 發表 查看引用來源

有個d都俾d高級屠夫收埋自己食:smile_19:
呢D咪叫公器私用囉
到你坐到佢地咁既位就識架喇

引用:
原帖由 Mr.番番 於 2012-1-11 12:42 AM 發表 查看引用來源

包裝=整容...?
技巧=吹得就吹...?
je係有幾假,得幾假啦
呢D野自已諗喇:smile_15::smile_15::smile_15:

引用:
原帖由 sia 於 2012-1-11 12:44 AM 發表 查看引用來源
呢D咪叫公器私用囉
到你坐到佢地咁既位就識架喇
唔好講到我咁9 因為呢一刻我仲未有咁既誘惑
btw,下次先傾,要off啦:smile_35:
nice chat with u all, wish u a nice sweet dream, a wet one, maybe...:smile_47:

引用:
原帖由 Mr.番番 於 2012-1-11 12:47 AM 發表 查看引用來源

唔好講到我咁9 因為呢一刻我仲未有咁既誘惑
btw,下次先傾,要off啦:smile_35:
nice chat with u all, wish u a nice sweet dream, a wet one, maybe...:smile_47:
my pleasure to meet you tonight, wish you all the best in your career.
have a night dream :smile_o07:

轉個頭返嚟就散晒水...bye bye la:smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆