上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  481.1k

引用:
原帖由 bfb 於 2011-6-10 06:16 PM 發表 查看引用來源

你清醒D啦!佢問樓主MSN係咩..傻人
原來係咁.不過我見好多由頭跟到落尾的c hing什麼也沒有, both pw and msn
本人潛水中.......

引用:
原帖由 phowong 於 2011-6-10 06:18 PM 發表 查看引用來源

傻佬..問得msn唔=1定有pw嫁..你睇番樓主講..大把人都係冇pw就拎左樓主msn..之後add佢喇..
C hing由頭跟到而家,有冇pw呢又?

引用:
原帖由 mrdunhill 於 2011-6-10 06:21 PM 發表 查看引用來源

原來係咁.不過我見好多由頭跟到落尾的c hing什麼也沒有, both pw and msn
本人潛水中.......

我覺得佢地係唔識溝女..討唔到樓主開心..咪冇pw同msn囉

引用:
原帖由 phowong 於 2011-6-10 06:23 PM 發表 查看引用來源

我覺得佢地係唔識溝女..討唔到樓主開心..咪冇pw同msn囉
同上#712

引用:
原帖由 mrdunhill 於 2011-6-10 06:23 PM 發表 查看引用來源

C hing由頭跟到而家,有冇pw呢又?

自己估喇..我話有既話..1間又會比你眼紅我.. 話冇你地又會話點解連你都冇-_-..總之自己比番個心出黎..係支持樓主又好..想溝樓主都好..唔好只係為左個msn同pw先喇..
我想講..我就算真係有pw..我都唔會周圍爆出黎..係到哂命..

引用:
原帖由 phowong 於 2011-6-10 06:18 PM 發表 查看引用來源

傻佬..問得msn唔=1定有pw嫁..你睇番樓主講..大把人都係冇pw就拎左樓主msn..之後add佢喇..
哈哈...你睇清楚cyrus1201 點講先啦,咁唔理智

引用:
原帖由 bfb 於 2011-6-10 06:26 PM 發表 查看引用來源

哈哈...你睇清楚cyrus1201 點講先啦,咁唔理智
唔太明-_-..個句野意思有乜特別-__-

引用:
原帖由 phowong 於 2011-6-10 06:25 PM 發表 查看引用來源

自己估喇..我話有既話..1間又會比你眼紅我.. 話冇你地又會話點解連你都冇-_-..總之自己比番個心出黎..係支持樓主又好..想溝樓主都好..唔好只係為左個msn同pw先喇..
講得好!!不過我相信眼紅c hing的朋友唔會好多~~ke ke ke

引用:
原帖由 mrdunhill 於 2011-6-10 06:29 PM 發表 查看引用來源

講得好!!不過我相信眼紅c hing的朋友唔會好多~~ke ke ke

1間分分鐘我比人煩 or比人起底點算-_-唔好搞我..而家高登仔周圍都係..講錯野就大獲

引用:
原帖由 mrdunhill 於 2011-6-10 06:29 PM 發表 查看引用來源

...如果唔係點會咁唔理智係度護主

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆