上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 28

收藏  |  訂閱
3.1k  63.2k

ching 們,請問你地知道香港邊度有得落仔嘛,我朋友中了,距條女有無歡樂卡返深圳...應該已經2個月.....PK仔宜家先出聲問我。

我對HK呢方面真系唔知道,有無ching知道可以幫幫忙!

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-3 11:43 發表 查看引用來源

香港精英???
哈哈:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-3 11:32 AM 發表 查看引用來源

我出黎玩左先兩年咋~仲未玩夠架~所以我先吾敢咁盡力去溝bb:smile_44:  
呢個吾關玩既時間長短.....末玩夠亦吾係籍口.......女仔多到如恆河沙.....你又可以玩到有幾多?:smile_45:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-3 11:45 發表 查看引用來源
我吾洗咁......我一入場由前枱帶到我入房......跟住在我我耳邊耳語:smile_34:
先生你太誇張了,我地無女敢做你,係埋咁講:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 skywing_boy 於 2010-12-3 11:47 AM 發表 查看引用來源
ching 們,請問你地知道香港邊度有得落仔嘛,我朋友中了,距條女有無歡樂卡返深圳...應該已經2個月.....PK仔宜家先出聲問我。

網上言論....也受法律監管.............合法的.......可上網看一看.......家計會...........

引用:
原帖由 skywing_boy 於 2010-12-3 11:47 AM 發表 查看引用來源

收PM:smile_38:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-3 11:54 發表 查看引用來源

網上言論....也受法律監管.............合法的.......可上網看一看.......家計會...........
多謝ching 溫馨提示......問題系唔可以行地面,要行地底呀

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-3 11:43 AM 發表 查看引用來源

香港精英???
Sorry.....應該係...........cp精英..............:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-3 11:55 發表 查看引用來源
收PM:smile_38:
CHING,謝謝但唔可行,回你PM了

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-3 11:52 AM 發表 查看引用來源
先生你太誇張了,我地無女敢做你,係埋咁講:smile_30: :smile_30:
你巧大啊!......沒有....很小啦!.....拜托、你已經像個老外一樣好不好.......我經常聽到...哈哈!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆