上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.2k  45.3k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-21 11:55 AM 發表 查看引用來源

:smile_o14: 仲有成10幾日喎~~你典頂呀? :smile_o01:
人係要接受一下訓練...唔係點成才?:smile_o01:禾香港有架嘛...:smile_o05:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-21 12:07 PM 發表 查看引用來源

人係要接受一下訓練...唔係點成才?:smile_o01:禾香港有架嘛...:smile_o05:
:smile_o10: 依家先17才~~大把雞會啦~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-21 12:10 PM 發表 查看引用來源

:smile_o10: 依家先17才~~大把雞會啦~~
當禾接受完扎炮訓練之後....將會係一個更大挑戰性既訓練...就係要一次過上去發洩哂佢.....:smile_44:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-21 12:12 PM 發表 查看引用來源

當禾接受完扎炮訓練之後....將會係一個更大挑戰性既訓練...就係要一次過上去發洩哂佢.....:smile_44:
:smile_o01: 咁樣你今日聽日大後日都唔好食飯啦~~大大後日食腩返晒啦~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-21 12:15 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 咁樣你今日聽日大後日都唔好食飯啦~~大大後日食腩返晒啦~~
貢又唔得喎....本人身飯同細佬食飯唔同...:smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-21 12:16 PM 發表 查看引用來源

貢又唔得喎....本人身飯同細佬食飯唔同...:smile_o11:
:smile_o04: 有咩唔同呀~~你唔食飯就去叫g呀?

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-21 11:53 AM 發表 查看引用來源

快d車你個寶貝女啦...哎呀...唔係...係車你個寶貝女場去睇畢業禮:smile_o05:
:smile_o10: 咩企有個女場架?

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-21 12:19 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 有咩唔同呀~~你唔食飯就去叫g呀?
個人一定要日日食飯...細佬就可以唔洗...每星期一次都夠做...:smile_o05: 你唔係唔知呀?:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-21 12:21 PM 發表 查看引用來源

個人一定要日日食飯...細佬就可以唔洗...每星期一次都夠做...:smile_o05: 你唔係唔知呀?:smile_o01:
:smile_o01: 唔食飯可以食麵架麻~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-21 12:21 PM 發表 查看引用來源

:smile_o10: 咩企有個女場架?
打多左個字天...:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆