上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  50.6k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-30 01:58 PM 發表

你自己講架喎...你話出去汁劑,唔係扑野...去汁藥呀凸你:smile_o01:
:smile_o10: 亞輝哥~~我諗住執劑涼茶過你麻~~見你咁好火~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-30 02:03 PM 發表 查看引用來源

:smile_o10: 亞輝哥~~我諗住執劑涼茶過你麻~~見你咁好火~
我係攰先至心情唔靚姐...我今朝5畸幾6點先返到屋企呀...:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-30 02:14 PM 發表

我係攰先至心情唔靚姐...我今朝5畸幾6點先返到屋企呀...:smile_o03:
咁返嚟做咩呢~~即頭返公司啦~~:smile_o11:

上星期有兩個團既師兄上咗去玩,
之後都唔見佢地再上嚟吹水,可能已經。。。
:smile_o03:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-7-30 02:27 PM 發表
之後都唔見佢地再上嚟吹水,可能已經。。。:smile_o03:
:smile_14:  果田去邊樹玩架?

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-30 02:16 PM 發表 查看引用來源

咁返嚟做咩呢~~即頭返公司啦~~:smile_o11:
我返10點半呀...咁早返公司拜神呀~~!!!:smile_o02:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-7-30 02:27 PM 發表 查看引用來源
之後都唔見佢地再上嚟吹水,可能已經。。。:smile_o03:
god bless them~:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-30 02:34 PM 發表

我返10點半呀...咁早返公司拜神呀~~!!!:smile_o02:
咁咪去茶樓同d亞伯嘆過早茶囉

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-30 02:37 PM 發表 查看引用來源

咁咪去茶樓同d亞伯嘆過早茶囉
你地就好啦,吹左成朝,我就忙到甩碌,老青,有時間去沉船區睇下我比Keith兄既意見,你睇下有冇野補充丫:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-30 02:46 PM 發表

你地就好啦,吹左成朝,我就忙到甩碌,老青,有時間去沉船區睇下我比Keith兄既意見,你睇下有冇野補充丫:smile_o06:
系邊層樓呀~~我懶揾嘢喎~~:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆