上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.6k  1.1m

吸毒真係害人不淺,上左癮真係好難番身

爽~~~~~~~~~

引用:
原帖由 rickylui 於 2010-9-7 11:07 PM 發表 查看引用來源
咁都比發哥兜到

‥‥‥

引用:
原帖由 狂炎西 於 2010-9-8 12:06 AM 發表 查看引用來源
現實 還有沒有  甜酸糖 賣????  做法咁似冰糖胡老
好似係『xx良品』有得賣!

正~~~:smile_47:

升左F6之後忙到唔停,睇發叔你既文章差唔多就係我唯一既娛樂

所以話做人千其唔好吸毒
發哥又教識我一樣野

引用:
原帖由 博1博單車變摩托 於 2010-9-8 06:25 PM 發表 查看引用來源

講開又講,細路都試過『博愛』過,不過時間就好短,只有一個月左右
咁一施三細路諗係個個男人既夢想(唔想夢想,亦都一定曾經想過)
咁果時悶到死,未試黎玩,好快咁溝到三件:smile_o13:
第一,第二日都冇咩問題出現
到 ...

係呀,未試過身邊有好多女仔,就好想試,試過就知煩!呢個唔係哂命!
    儒家是『入』世,
    道家是『出』世、
    佛家是『離』世。
    中國的讀書人都離不開這三種思想!
    讀書為了修身齊家治國平天下,當懷才不遇,不受賞識時,便會跳進『道家』裏,清風朗月的作一個『旁觀者』,或有更進一步,離開凡俗,出家為憎。
    道家和佛家的思想,慰藉了很多心靈受傷的人的。
    方雪娜個冠軍好快就無咗!哈哈!
    中國人是怕講『死亡』,只要看表達死亡的詞就知,都不會直接說個『死』字,例如『仙遊』、『騎鶴西去』、『心臟停止跳動』、『去見馬克斯』、『去咗賣鹹鴨蛋』等。
    連『死』這個字都唔想講出嚟,更加不想講『怎樣死』、『如何死』‥‥‥
    我地兩條鹹濕友,成日係度講溝女啲嘢,女讀者睇到眼火爆!
    唔好惦毒品呢樣呀!上咗癮好大鑊架!
    上面大陸現在『黃』、『賭』、『毒』氾濫成災,這是改革開放,經濟起飛的代價!很難掃除的!
錯字改番啦,本來『真西厲』做『校對』的,現在人影都唔見,佢寫玲玲同陽光男孩果條感情線都唔知佢想惦結局,如果佢再唔出現,我就寫玲玲姐俾五名彪形大漢輪姦算喇。
    你可能接觸『風塵女子』少,有些囡囡真係咁樣問客攞小費架,多多少少都『殺』,一點自尊都不留給她『自己』。
寫『閃燈下的華麗』,我搜集了很多資料,『沈雅怡』這個人物是幾個『女明星』的混合版,當中有些情節是虛構,有些是把『真』事寫上去!

引用:
原帖由 elampersian 於 2010-9-8 07:58 PM 發表 查看引用來源
吸毒真係害人不淺,上左癮真係好難番身
就是這樣!

引用:
原帖由 00999190 於 2010-9-9 11:31 PM 發表 查看引用來源
升左F6之後忙到唔停,睇發叔你既文章差唔多就係我唯一既娛樂
讀書要緊呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆