上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 15

收藏  |  訂閱
1.5k  31.9k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-5 10:36 AM 發表 查看引用來源

我吾追佢係因為我還未定性,我依家寧願上去玩都吾想同佢去旅行,我怕同佢一起時又忍吾住去偷跳,到時對佢既傷害會好大,所以到現在我只會同佢保持朋友的關係囉:smile_35:

好開心聽到你同同事好番,凡事坦承相 ...
對!! 出去玩下, 開心之於可能仲有驚喜添架 :smile_o01:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-5 10:31 AM 發表 查看引用來源

因為枝筆勁 :smile_o12:
:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-5 10:50 AM 發表

新股得醫藥股我會睇好啲,你有冇抽朗生呀
我抽左太古.....

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-5 10:34 AM 發表 查看引用來源

完了......
咩事完? 唔見你係到交代既?

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-5 10:34 AM 發表 查看引用來源

完了......
吓...

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-5 10:42 AM 發表 查看引用來源

又黎...............:smile_o04:
差吾多黎喇:smile_o05:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-5 10:41 AM 發表 查看引用來源

玩煮飯仔都開心架,又有得抱抱:smile_47:
但係有時都要平衡一下, 出去傻下傻下成班大細路同班小妹妹玩下色鐘 :smile_o11:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-5 10:54 AM 發表

咩事完? 唔見你係到交代既?
而家放鬆好多了.....分左手.......跟住大家都唔捨得......我同佢講......我無本事應付佢老家既突然需要......結左婚我一定會照顧佢一生一世.......唔理佢既過去.......佢諗左幾日.......終於同我講......話一早就以後我無錢.......根本無諗過可以大富大貴......而家就想同我一齊.......
我無上去一排了........反而佢日日就搵我......同我傾下講下......話估唔到會攪成咁........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-5 10:44 AM 發表 查看引用來源

咁你想唔想先???
想,不過想抱好多個:smile_47:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-5 10:49 AM 發表 查看引用來源

你明就最好啦......:smile_35:
現實是殘酷的:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆