上一頁下一頁
發新話題

沉船沉到無得救 :我和她在深圳的故事(Update:P.23,P.34,add details P.52)

收藏  |  訂閱
931  102.2k

面大撚把女,洗撚爭咩………

引用:
原帖由 SunSon 於 2009-10-19 12:21 AM 發表 查看引用來源
基本這裡分信夜場無情,同夜場都有真情兩派

樓主信有就有,話無果班一定為了'信仰'不斷動搖你

明白就不用駁了。

回家拖著你女朋友的手去行下街街,吃下飯

用事實來引證你的信念就得了

就算這裏有1000 ...
呢位師兄講得幾啱

想駁贏班不信雞都係有感情的真係好Q難

收聲算好了:smile_42:

引用:
原帖由 必勝御守 於 2009-10-19 01:38 PM 發表 查看引用來源

你投降未?死未?
我就投哂降喇~~~  死就未死既,呢條傻仔咁愛隻雞  
又話捱又話乜......淨係係網上遇到我呢種人佢都頂唔順,發哂癲咁現哂人格啦
重係度扮情聖扮好人    現實生活娶埋隻雞千其唔好遇到我呢種人添呀   
打架都似   重笑你一世呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-10-19 01:22 PM 發表 查看引用來源
on9仔,你唔係去左DL4仔睇消磨時間咩?你唔敢回我你驚我話你On9牙?做咩又係度借人發揮呀?
傻仔  
我第二次講喇  打幾隻粗口字就叫屌我???   你咪細路仔啦   
成日要我驚   驚你咩先得架:smile_41: :smile_41: 果幾隻字:smile_41: :smile_41:
繼續發你個美麗既童話故事夢啦   我追緊架

引用:
原帖由 cary2006 於 2009-10-14 12:16 AM 發表 查看引用來源

過去就過去, 唔好再成日諗返以前既事, 接受就一齊, 唔比佢返工就唔會再發生, 我都好希望佢接受你既offer, 否則..........你同佢講呢個係你底線, 祝你好運!
good point . Totally agreed.

"你娘子是人是妖,有一方法,一試便知,你聽著..........."
許仙聽了那法海疏擺,對自己的娘子也半信半疑,于是歸家后斟下兩盞雄黃酒,遞一盞給白娘子,白娘接過酒,只覺雄黃氣味直沖腦門,不敢喝下,只好借故推辭.
無奈那許仙死纏爛打,白娘又怕他起疑,便仗著自己有千年道行,將那雄黃酒一口喝盡.許仙又勸,白娘抵不住,又喝兩杯.酒方下肚,已經覺得頭昏目眩,身心俱裂,匆匆跑向床邊往上一躺,許仙緊跟其后,掀開帳子一看:哪有什么如花嬌妻!只見一條大白蛇盤臥床上,奄奄一息.
那許仙乃凡夫俗子,怎能受得了如此驚嚇?他大叫一聲,靈魂出竅,就這么被生生嚇死了.....

好地地走去試人~你好自為之......

引用:
原帖由 AORTA 於 2009-10-19 08:10 PM 發表 查看引用來源
"你娘子是人是妖,有一方法,一試便知,你聽著..........."
許仙聽了那法海疏擺,對自己的娘子也半信半疑,于是歸家后斟下兩盞雄黃酒,遞一盞給白娘子,白娘接過酒,只覺雄黃氣味直沖腦門,不敢喝下,只好借故推辭.
無奈那許 ...
隱世高人?

引用:
原帖由 迷之子 於 2009-10-19 05:06 PM 發表 查看引用來源
傻仔  
我第二次講喇  打幾隻粗口字就叫屌我???   你咪細路仔啦   
成日要我驚   驚你咩先得架:smile_41: :smile_41: 果幾隻字:smile_41: :smile_41:
繼續發你個美麗既童話故事夢啦   我追緊架 :lov ...
Eee,呀師兄你唔係話唔會我D post既咩,做咩係度反口覆舌?如果我係傻仔呢D叫美麗既童話故事夢,禁你係度睇我D故事回我D post你咪仲傻??“現實生活娶埋隻雞千其唔好遇到你呢種人…重笑你一世呀”你呢種人係咩人呢?不過你呢句真係要小心D我唔介意你點講,不過呢度有好多師兄睇住架…

引用:
原帖由 迷之子 於 2009-10-19 05:01 PM 發表 查看引用來源
我就投哂降喇~~~  死就未死既,呢條傻仔咁愛隻雞  
又話捱又話乜......淨係係網上遇到我呢種人佢都頂唔順,發哂癲咁現哂人格啦
重係度扮情聖扮好人    現實生活娶埋隻雞千其唔好遇到我呢種人添呀   
打架都似   重笑 ...
師兄,如果你仲係想平心靜氣討論落去,仲想回我Post既,不如你又回應下我係第41頁既問題Y,果個問題我係直接問你既。

"想澄清我無美化到件事好多時我只係實話實說有咩講咩有佢同我講咩我就照係度同你地講咩有咩我覺得漏我都講返又Uodate,而好多時我都加上自己意見例如話當佢吹水,唔信等,係前面我亦都經常同師兄講話我懷疑佢既事同唔相信佢既說話,如果你都堅持我係美化成件事我無得好講,我係呢度唔識你你又唔識我我無必要係你面前辨魚蝦蟹去Show off!你估同一個歡場出生既女子去行埋一齊係一件無壓力同容易同光榮既事??至於大家點去理解歡場無真愛就正如我以上所講一個係歡場“地方”上既理解一個係對“歡場中人”既理解,而我亦都講左對人既理解值得小弟深思。但不如我又做多一個哲學性既討論Y,你溝能左條女好耐係埋一齊一段時間之後你先知原來佢一路係做夜場既,但佢因為鐘意你先同你一齊,禁你又鐘意佢佢又鐘意你你又會點睇呀?個問題係佢係歡場工作人員係咪佢對你就唔係真愛呀?仲有,歡場既工作人員不論男女我相信佢地都會結婚掛?結婚唔多唔少都會有真愛掛?仲有,你去歡場玩去震一震都算係係“歡場打滾既人士”都會有真愛唔係冷血,你既真愛可能係香港結婚,但結婚前後可能都會係返大陸震一震果批,禁又係唔係代表你無真愛呀?如果你都答係既禁你老婆都真係慘!你又可能Challenge我一批係“歡場工作人員”,一批係“歡場打滾人士”(即內地夜遊人),話我斷章取義,其實咪一9樣,只不過一個買一個賣禁解姐"

引用:
原帖由 1001night 於 2009-10-19 04:06 PM 發表 查看引用來源

呢位師兄講得幾?

想駁贏班不信雞都係有感情的真係好Q難

收聲算好了:smile_42:
理性討論姐…如果少D負面既對人既批評而只係對件事唔係對人,我相信呢度既討論會有火花…佢地有佢地既道理不過唔知點解講講下都唔係對住件事…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆