上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第36回)祝雀仔8月28日生日快樂(留意第一頁活動內容)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.5k

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-8-18 03:25 PM 發表 查看引用來源
sorry~頭先攞上手睇...部機hang 機..咪唔答實你叫你攞囉~:smile_o01:
唔緊要...我咁岩係果頭姐.....你搞掂先...

我返黎喇, 真係熱9死呀:smile_27:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-18 03:35 PM 發表 查看引用來源
唔係喎 好涼喎:smile_30:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-8-18 03:37 PM 發表 查看引用來源
唔係喎 好涼喎:smile_30:
diu~~你o係公司嘛
我岩岩返黎, 沖完個涼, 宜家開左冷氣都未涼呀

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-18 03:35 PM 發表 查看引用來源
QQ你不是去你娘家食飯嗎:smile_38: :smile_41:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-18 03:38 PM 發表 查看引用來源
QQ你不是去你娘家食飯嗎:smile_38: :smile_41:
係....不過未去住, 個仔唔願出門口呀, 等daddy 返黎車我地去喎
佢怕上左架冇冷氣既輕鐵呀

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-18 03:39 PM 發表 查看引用來源

係....不過未去住, 個仔唔願出門口呀, 等daddy 返黎車我地去喎
佢怕上左架冇冷氣既輕鐵呀
:smile_38: 叻仔呀~~~~~~有前途...物盡其用呀~

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-18 03:41 PM 發表 查看引用來源

:smile_38: 叻仔呀~~~~~~有前途...物盡其用呀~
慳返d 車錢

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-18 03:42 PM 發表 查看引用來源

慳返d 車錢
我地今晚上俊男家玩呀:smile_30: :smile_13: ..你今晚逃不逃到呀~

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-18 03:46 PM 發表 查看引用來源

我地今晚上俊男家玩呀:smile_30: :smile_13: ..你今晚逃不逃到呀~
咁happy??
我今晚逃唔到呀....同埋個獄長一齊食呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆