上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)

收藏  |  訂閱
1.5k  32.7k

做乜咁多人, 但係又各有各講, 係咪玩騎劫人地 post?

諗諗下其實覺得這裡都不是會有太多人走進來, 記得先前 我都無來過這裡,

都唔知自己為何可以係到徵人(係fd 對我講這裡有徵人post) . 睇睇下這裡 成個色情架部一樣,

周圍都係色情照片..

我有收到一些pm, 都發覺有些人好古怪..:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-27 02:17 AM 發表 查看引用來源
諗諗下其實覺得這裡都不是會有太多人走進來, 記得先前 我都無來過這裡,

都唔知自己為何可以係到徵人(係fd 對我講這裡有徵人post) . 睇睇下這裡 成個色情架部一樣,

周圍都係色情照片..

我有收到一些pm, 都發 ...
Hi~~~妳好!
我叫kk~~~多多指教

引用:
原帖由 kk4949 於 2009-7-27 02:30 AM 發表 查看引用來源

Hi~~~妳好!
我叫kk~~~多多指教
你好, 為何不睡 明天不用上班:smile_41::smile_41:

HI, MICHELLE,記得我嗎

你好似唔開心, 比個IQ題 你玩下

點解叮噹同keroro一齊,次次都係keroro比人打先?
猜一個童話故事

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-27 02:34 AM 發表 查看引用來源

你好, 為何不睡 明天不用上班:smile_41::smile_41:
明天要上班...但因今天睡到中午才起床...所以現在還未想訓:smile_35:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-27 02:34 AM 發表 查看引用來源

妳還不訓覺......:smile_o05:

引用:
原帖由 余生 於 2009-7-27 02:37 AM 發表 查看引用來源
HI, MICHELLE,記得我嗎

你好似唔開心, 比個IQ題 你玩下

點解叮噹同keroro一齊,次次都係keroro比人打先?
猜一個童話故事
好難估....:smile_o14: ...開估啦:smile_o10:

KK, 你好,走左 ?

明日開估

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-26 09:58 PM 發表 查看引用來源

男人頭 或大食懶都可以搵到伴侶:smile_o16:那麼我為何不可以.:smile_o16::smile_o16:
妳一定找到....我話嘅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆