上一頁下一頁
發新話題

R's 7-11 車輪牛一狂打車輪之生日有錢佬派對 (註情請看第一頁) [第二版]

收藏  |  訂閱
1.5k  40.6k

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-7-8 01:02 PM 發表 查看引用來源
而家我plan緊可能過一排去下川島玩番一個星期
玩成個星期?
要食多d補品, 儲定多d 彈藥喎 :smile_47:

回覆 709# 的帖子

係唔係堅呀,我而家搵緊d酒店,有d可以好平大約150左右但係好雞下,好d又話4星,要成400幾,都唔知點好,仲有聽人講call佢地酒店d車去碼頭接你,係唔洗俾入村果40,只係私低下俾20果司機就得,唔知以上d資料係唔係真呢

嘩......旅行團呀? 真係??

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-7-8 01:14 PM 發表 查看引用來源
唔好笑我喇r兄我只係自由行加自由淫者

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-7-8 01:24 PM 發表

唔好笑我喇r兄我只係自由行加自由淫者
幾時先, 當去旅行都好丫....... 有酒我就得架啦

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-7-8 01:14 PM 發表 查看引用來源
四仔旅行團 ?

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-7-8 02:01 PM 發表 查看引用來源

四仔旅行團 ?
四仔旅行團~幾有婥頭喎:smile_40:

引用:
原帖由 非典型廢人 於 8-7-2009 13:11 發表 查看引用來源
係唔係堅呀,我而家搵緊d酒店,有d可以好平大約150左右但係好雞下,好d又話4星,要成400幾,都唔知點好,仲有聽人講call佢地酒店d車去碼頭接你,係唔洗俾入村果40,只係私低下俾20果司機就得,唔知以上d資料係唔係真呢
我死黨阿刚仔識得果度其中一个佗地村長,
我地去親都有特殊服務架!(,住都唔同d)!
不過要早小小plan定等人地安排吓!

大阪櫻花 大 x 熊本羅阿素 大 x 水户蜀葵 大

3 串 1 小注

引用:
原帖由 type-r929 於 8-7-2009 13:56 發表 查看引用來源

幾時先, 當去旅行都好丫....... 有酒我就得架啦
貢系有啦! 仲系多數都飲大啤tim!:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆