上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 33)祝6月29日 奸妃生日快樂..

收藏  |  訂閱
1.5k  31.2k

引用:
原帖由 mui 於 2009-6-29 04:33 PM 發表 查看引用來源

呢d先最辛苦....一係就斬晒..連朋友都唔做...:smile_27:
甘你咪斬佢囉..你自己狠D就OK嫁啦..甘唔洗甘辛苦:smile_o01:
引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-29 04:32 PM 發表 查看引用來源

我去左溝仔呀麻.. :smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:
我又係港島區.. 你地係九龍區.. 好很遠呢...
甘個晚搵唔搵到食呀:smile_o11:

引用:
原帖由 mui 於 2009-6-29 16:38 發表 查看引用來源

咁當初點解要散......
feel 呢D 野好虛無ga ma~~~
散個陣又冇諗清楚,一齊返又唔諗清楚~~~
拖拉左幾年係咁ge 我都見唔小.....
:smile_o14: :smile_o14:

引用:
原帖由 mui 於 2009-6-29 04:38 PM 發表 查看引用來源

咁當初點解要散......
呢D無得講點解架WO....因為無FEEL而散..亦可以因為有FEEL一齊架麻:smile_o01:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-29 04:42 PM 發表 查看引用來源

甘你咪斬佢囉..你自己狠D就OK嫁啦..甘唔洗甘辛苦:smile_o01:

甘個晚搵唔搵到食呀:smile_o11:
搵到既話今日就唔洗坐係樹發呆啦 -.-"
可能我太樣衰了....

引用:
原帖由 mui 於 2009-6-29 16:40 發表 查看引用來源

咩呀..我而家都無男友,何來另一半
即係佢約妳,妳話唔得閒,咁就解決到la~~~
但妳又要答應出去....

引用:
原帖由 280200 於 2009-6-29 04:42 PM 發表 查看引用來源
feel 呢D 野好虛無ga ma~~~
散個陣又冇諗清楚,一齊返又唔諗清楚~~~
拖拉左幾年係咁ge 我都見唔小.....
唉...咁就真係sh!t喇....定係我唔夠狠心斬落去呢...

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-29 04:44 PM 發表 查看引用來源

搵到既話今日就唔洗坐係樹發呆啦 -.-"
可能我太樣衰了....
:smile_o01: :smile_o01: 搵唔到食就黎搵我玩啦...下個月你細老生日WO...你現不現呀

引用:
原帖由 mui 於 2009-6-29 16:42 發表 查看引用來源

而家算少左喇.....岩岩散果陣仲衰呀
下, 但妳又會去的.

引用:
原帖由 280200 於 2009-6-29 04:45 PM 發表 查看引用來源
即係佢約妳,妳話唔得閒,咁就解決到la~~~
但妳又要答應出去....
有時佢搵多兩個fd...話唔係兩個人

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-29 04:46 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: :smile_o01: 搵唔到食就黎搵我玩啦...下個月你細老生日WO...你現不現呀
7月11號呀麻... 你地決定左去邊度反未呀??

老實講... 果日我約左人. 因為我bestbestbestbest fd生日呀...我果晚會落bar...睇下我可唔可以走2場..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆