上一頁下一頁
發新話題

不徵18-88任何的朋友(part18)

收藏  |  訂閱
1.0k  25.6k

引用:
原帖由 080709 於 19/5/2009 11:09 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 ching788 於 2009-5-19 10:38 AM 發表 查看引用來源
有邊個呀.............:smile_38: :smile_38: [我都想知重有個人黎?/quote]
我來了,,,好過無啦,,,:smile_39:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-5-19 11:22 AM 發表 查看引用來源
我唔係人咩,,,你傻左,,你都係人呀,,,:smile_30:
查看引用來源
我唔係人咩,,,你傻左,,你都係人呀,,,:smile_30: [/quote]
咁你黎多啲,先得@@查看引用來源
我唔係人咩,,,你傻左,,你都係人呀,,,:smile_30: [/quote]
查看引用來源

引用:
原帖由 080709 於 19/5/2009 11:36 AM 發表 查看引用來源

查看引用來源
我唔係人咩,,,你傻左,,你都係人呀,,,:smile_30:
咁你黎多啲,先得@@查看引用來源
我唔係人咩,,,你傻左,,你 ... [/quote]9仔,,你玩咩呀,,,,,:smile_45:

9仔,,我頭先出左去,,,唔見你既,,,:smile_45:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-5-19 05:04 PM 發表 查看引用來源
9仔,,我頭先出左去,,,唔見你既,,,:smile_45:
支持,利利,ching chin g9仔好

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-19 06:40 PM 發表 查看引用來源

支持,利利,ching chin g9仔好
我都支持你喎..........蓉蓉

放工入嚟睇一睇!今日冇嘢講。

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-5-19 05:04 PM 發表 查看引用來源
你去邊晤見我?我周圍走!goto=findpost&pid=204284505&ptid=9658011]查看引用來源[/url]
9仔,,我頭先出左去,,,唔見你既,,,:smile_45: [/quote]

引用:
原帖由 月影 於 2009-5-10 09:55 AM 發表

有依啲嚟囉..........
http://www.hkicons.com/_1005.g ...
貓貓 唔好中意架

9仔,,,晚上好呀,,你食飯未,,,:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆